Dacă în postarea anterioară vă povesteam despre cum am compus "Prietena ta", a venit momentul să vorbesc despre piesa "Visător", o piesă care este foarte aproape de sufletul meu.

VEZI ŞI: Cum am compus "Prietena Ta"

Inspirația pentru "Visător" nu a venit dintr-o dată, într-un moment anume. Nu cred că pot spune am compus-o la momentul X... Este mai degrabă rezultatul unui proces. A venit odată cu trecerea anilor, cu maturitatea, cu experiența acumulată pe parcurs... Ajungi la o vârstă la care începi să-ți pui niște întrebări despre lume, viață, poate chiar să-ți dorești să schimbi anumite lucruri, la tine sau la oamenii din jur. Să faci lucrurile mai bine.

ASCULTĂ AICI: RANDI - Visător

Am transpus cumva frământările și gândurile mele de zi cu zi în această piesă. Prin muzică, dacă ai un mesaj puternic poți să schimbi mentalitatea oamenilor în bine. Iar eu asta mi-am dorit. Și dacă există un singur om pe care l-am pus pe gânduri cu această piesă, sau pe care l-am inspirat, eu mă declar mulțumit. Înseamnă mult pentru mine să pot face un bine, să transmit ceva pozitiv și cu însemnătate prin muzica mea.