Piesa lui Nadir, ‘100 de aventuri’, are o poveste mai interesantă. Ca producător muzical, de obicei compun cum simt, cum am inspirație, apoi văd ce piesă iese și cărui artist i s-ar potrivi. Asta dacă nu cumva am compus-o special pentru un artist anume.

Însă cu piesa lui Nadir, ‘100 de aventuri’, lucrurile au stat altfel decât de obicei. Piesa a fost ideea lui, o avea de ceva vreme în cap, mi-a povestit de ea și mie mi-a plăcut, prin urmare m-am pus pe treabă. Îmi place ideea asta de a trăi experiențe mereu noi, alături de aceeași persoană, de a fi lângă cineva care știe să se reinventeze permanent și să îți mențină interesul viu. Cu așa o persoană cred că viața este o aventură plăcută. 

Îmi place atunci când interpretul își pune și el amprenta asupra piesei, contribuie la versuri, la linia melodică, sau vine cu conceptul piesei, așa cum a făcut Nadir. Cu cât artistul se implică mai mult în conceperea unei piese, cu atât rezultatul va fi mai bun, în sensul că acea piesă i se potrivește mai bine, o ‘simte’ mai bine. Și cred ca oricine poate observa când un artist se simte confortabil cu o piesă, cu un stil muzical: se vede asta în interpretarea lui.

Cam asta este povestea cu 100 de aventuri… vă las cu varianta piesei cântată de Nadir împreună cu mine și cu Jo.