Vă transmit salutări călduroase din concediu! 

De început de an, vreau să vă urez vouă ceea ce îmi doresc și pentru mine. Să vă bucurați de prezent. Sună a clișeu, știu, dar toți pendulăm între trecut și viitor și uităm să trăim în prezent, să ne bucurăm de el. Ne închipuim că am fi mult mai fericiți dacă am avea în sfârșit cutare sau cutare lucru, un alt job, un telefon nou, mai mulți prieteni… Dar tot regretând trecutul și sperând la un alt viitor, mai bun, sfârșim prin a rata singura viață care merită trăită, cea care ține de aici și acum, pe care nu știm s-o iubim așa cum ar merita. Trecutul nu mai este, iar viitorul nu este încă și cu toate acestea ne trăim aproape toată viața între amintiri și proiecte, între nostalgie și sperantă. 

Prin urmare, asta aș vrea să facem toți în noul an: să ne bucurăm de fiecare moment și de toți oamenii minunați din viața noastră. Să le arătăm zilnic cât de mult îi apreciem și să ne bucurăm de prezent alături de ei! 
Să aveți un 2016 extraordinar! Vă las cu unul dintre citatele mele preferate și cu o piesă care îmi așterne un mare zâmbet pe față, la fiecare ascultare.

Trebuie eliminate aceste două lucruri: spaima de viitor și amintirea relelor trecute. Cele din urmă nu mă ating, iar viitoriul nu mă privește încă. (Seneca)