Pianul - cel mai de preț obiect pe care îl dețin. Este ”prietenul” meu de nădejde: mă relaxează, mă calmează atunci când sunt nervos sau supărat și mai ales, la pian compun toate piesele Famous Production. Mama este cea care m-a învățat să cânt la pian și de atunci acest instrument este nelipsit din viața mea.

Sportul - deviza mea este ”Nicio zi fără sport”. Merg la sală zilnic, alerg seara în parc sau merg cu bicicleta… Indiferent sub ce formă, sportul este nelipsit din programul meu zilnic de mulți ani. Pe lângă faptul că este sănătos, îmi dă o bună-dispoziție și un tonus extraordinar.

Natura - Primăvara, vara și toamna iubesc să fac trasee pe munte, sau escapade la mare. Iar iarna, bineînțeles, la ski sau cu placa. Natura mă încarcă de enrgie și dacă trec câteva săptămâni fără să iau contact cu natura, nu mă simt bine. Nimic nu este mai frumos decât o plimbare prin aerul curat, oxigenat de copacii verzi din jur. Chiar dacă nu am timp să plec tot timpul în excursii în afara orașului, încerc să îmi petrec cât mai mult timp în aer liber, în parcuri. Tineretului este parcul meu preferat și este și aproape atât de casa mea, cât și de studio.