5 K-drame mai vechi pe care trebuie să le vezi vara asta

Vara este cel mai bun sezon pentru a ajunge la zi cu toate serialele pe care le iubești. Nu ai avut timp până acum? Problemă rezolvată! Mai ales dacă K-dramele sunt în fruntea listei. Iată 5 K-drame mai vechi pe care trebuie să le vezi în această vară.

Publicat: 11 august 2023, 14:29 / Actualizat: 14 septembrie 2023, 12:27

Profită de zilele lungi și fierbinți, cu aerul condiționat pornit, o înghețată în față și uită-te la serialele tale preferate.

5 K-drame mai vechi pe care trebuie să le vezi în această vară

Romantism, comedie și muzică, toate în aceste K-drame mai vechi pe care trebuie să le revezi în această vară.

“Heirs”

Un fiu ilegitim bogat pe nume Kim Tan (Lee Min Ho) și fiica unei menajere pe nume Cha Eun Sang (Park Shin Hye) dau peste cap o școală de elită cu relația lor interzisă.

Kim Tan, care se află într-o luptă pentru putere cu fratele său mai mare la Empire Group, ar trebui să se căsătorească cu moștenitoarea hotelului Rachel Ryu (Kim Ji Won). Moștenitorul resortului de lux și bătăușul școlii, Choi Young Do (Kim Woo Bin), completează triunghiul amoros. El a făcut o pasiune pentru Cha Eun Sang. Gelozia atige cote maxime pe măsură ce toată lumea își exprimă adevăratele sentimente. Doar cea mai puternică relație rezistă!

https://www.youtube.com/watch?v=rYU4OrX2sJM

„Heirs” este o evadare distractivă într-o lume de elită. Nu vrei să ratezi confesiunile de dragoste și prieteniile care au loc în această lume K-drama. Kim Tan, care îl iubește pe Cha Eun Sang, profită de orice ocazie la școală sau acasă pentru a mărturisi acest lucru.

Choi Young Do se îndrăgostește încet, încet de ea în timpul întâlnirilor lor la școală și în cartier. Cha Eun Sang are, de asemenea, o prietenie solidă de lungă durată cu cea mai bună prietenă a ei, Yoon Chan Young. Fie că erau veterani precum Park Shin Hye sau începători precum Kang Min Hyuk la acea vreme, fiecare actor a dat totul în această K-dramă!

“Dream High”

Adolescenta bogată Go Hye Mi (Suzy) renunță la visele sale când tatăl ei dă faliment. Pentru a-și plăti datoria, ea intră într-o școală de entertainment pentru a-și face debutul în muzică mainstream. Școala este plină de tineri aspiranți care învață să danseze și să cânte.

În timp ce Go Hye Mi merge la școală, ea întâlnește noi prieteni precum cântăreața Kim Pil Sook (IU). Este prinsă într-un triunghi amoros între fiul unui politician Hyun Shi Hyuk (Taecyeon din 2PM) și un băiat de la țară pe nume Song Sam Dong (Kim Soo Hyun).

Nu poți rata „Dream High” pur și simplu pentru că a lansat carierele unora dintre vedetele de top de astăzi! Suzy, Taecyeon de la 2PM, IU și Kim Soo Hyun erau la începutul carierei lor în actorie la acea vreme. Muzica excepțională și dansul oferă toate motivele pentru a urmări serialul.

“The Time We Were Not in Love”

Timp de 17 ani, Oh Ha Na (Ha Ji Won) și însoțitorul de zbor Choi Won (Lee Jin Wook) s-au considerat unul pe celălalt cei mai buni prieteni. Ei sunt mereu acolo unul pentru celălalt. Când potențialele interese amoroase apar în ambele lor vieți, Oh Ha Na și Choi Won își dau seama că sentimentele lor sunt mai mult decât platonice.

Trebuie să vezi „The Time We Were Not in Love” deoarece este foarte ușor de vizionat. Oh Ha Na și Choi Won sunt doar colegi de clasă obișnuiți care au crescut împreună. Această serie permite publicului să se bucure de fantezia de a se întâlni în sfârșit cu dragostea ta secretă de la liceu. Actorii Ha Ji Won și Lee Jin Wook fac ca această realitate să fie distractivă prin actoria lor realist. Iar prietenia lor uimitoare care se transformă încet, încet în dragoste este una pe care nu o poți rata!

5 K-drame mai vechi: “Birth of the Beauty”

Sara (Han Ye Seul) se simte ca o femeie nouă după o vizită la o clinică de chirurgie plastică cu ajutorul moștenitorului bogat Han Tae Hee (Joo Sang Wook). Cei doi au fost amândoi înșelați de prieteni și lucrează împreună pentru a se răzbuna. Pe parcurs, Sara și Han Tae Hee se simt bine unul cu celălalt și încep să formeze o relație amoroasă.

Sara pare lipsită de griji și plină de bucurie cu noua ei înfățișare. Cu toate acestea, se enervează foarte ușor pe fostul și noul lui iubit. Han Ye Seul o aduce pe Sara la viață într-un mod spectaculos! „ Birth of the Beauty” merită să-I acorzi timp  doar pentru a vedea cum joacă Han Ye Seul. Desigur, nici Joo Sang Wook nu dezamăgește cu atitudinea personajului său, Han Tae Hee, față de relația lui cu Sara. El este conștient de sentimentele pe care le nutrește. Trebuie să-i vezi pe cei doi în acțiune!

“Prime Minister and I”

Dragostea înflorește pe neașteptate între cel mai tânăr prim-ministru din istoria Coreei și un paparazzo.. În urma morții tragice a soției sale, Kwon Yul (Lee Beom Soo) încearcă din răsputeri să trăiască o viață corectă ca politician. El vrea să fie și cel mai bun tată pentru cei trei copii ai săi.

Da Jeong (YoonA de la Girls’ Generation) este gata să găsească bârfe despre Kwon Yul pentru a-l face să plătească pentru șederea tatălui ei bolnav la azilul de bătrâni. Pentru a păstra pacea, perechea intră într-o căsătorie prin contract și încep să dezvolte sentimente reale unul pentru celălalt și pentru familiile lor.

Diferența de vârstă dintre Lee Beom Soo și YoonA este de 21 de ani în viața reală, dar nu se vede asta pe ecran. Povestea de dragoste pură dintre cele două personaje le permite spectatorilor să creadă din nou în dragoste. Interacțiunea lor cu copiii lui Kwon Yul și dragostea dintre ei îți topesc inima.

whatsapp share pinterest share
Recomandările ZUTV.ro
1
Jennifer Lopez purtând o bustieră albă după un antrenament la sală
Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport din Hamptons, alături de managerul ei, Benny Medina. Diva și-a etalat abdomenul tonifiat
Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport din Hamptons alături de prietenul și managerul ei, Benny Medina, în mijlocul problemelor conjugale. Persoane din cercul de apropiați ai vedetei au dezvăluit că...
Jennifer Lopez a fost surprinsă la o sală de sport din Hamptons, alături de managerul ei, Benny Medina. Diva și-a etalat abdomenul tonifiat
2
Membrii trupei Stray Kids îmbrăcați elegant în costume negre
Stray Kids au vorbit despre motivația din spatele reînnoirii contractului lor cu JYP Entertainment: „Vom munci din greu pentru a ne arăta adevărata capacitate”
Stray Kids au vorbit despre motivația din spatele reînnoirii contractului lor cu JYP Entertainment. Grupul plănuiește să organizeze un turneu mondial pentru a-și cunoaște fanii de peste tot din lume. Stray Kids este un...
Stray Kids au vorbit despre motivația din spatele reînnoirii contractului lor cu JYP Entertainment: „Vom munci din greu pentru a ne arăta adevărata capacitate”
3
Lady Gaga îmbrăcată într-o ținută complet neagră, în timp ce cântă la microfon
Lady Gaga a dezvăluit că lucrează la muzică nouă. Fanii sunt în delir după ce artista a împărtășit imagini din spatele microfonului
Lady Gaga a dezvăluit că lucrează la muzică nouă. Cântăreața s-a întors în studio și a împărtășit câteva instantanee din spatele microfonului cu fanii de pe Instagram. Actrița din „A Star is Born”, în...
Lady Gaga a dezvăluit că lucrează la muzică nouă. Fanii sunt în delir după ce artista a împărtășit imagini din spatele microfonului
4
Adele îmbrăcată într-o rochie neagră cu paiete strălucitoare, în timp ce cântă la microfon
Adele a anunțat o „mare pauză” în cariera muzicală, lucru care i-a lăsat pe confuzi pe fani: „Așteptați-vă să fie de cel puțin 10 ani”
Adele a anunțat o „mare pauză” în cariera muzicală, iar fanii sunt confuzi. Ascultătorii fideli au observat un detaliu interesant despre albumele ei. Artista, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit recent că...
Adele a anunțat o „mare pauză” în cariera muzicală, lucru care i-a lăsat pe confuzi pe fani: „Așteptați-vă să fie de cel puțin 10 ani”
5
Halsey îmbrăctă într-un top roșu și pantaloni scurti, în timp ce cântă la microfon
Halsey a dezvăluit data de lansare a single-ului „Lucky”. Cântăreața a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram
Halsey a dezvăluit data de lansare a single-ului „Lucky”. Diva le-a oferit fanilor săi câteva indicii despre noua melodie la începutul acestei luni. Halsey și-a lansat primul EP, „Room 93”, în 2014, la scurt...
Halsey a dezvăluit data de lansare a single-ului „Lucky”. Cântăreața a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram
Parteneri
×