12 cele mai romantice drame coreene pe care să le vezi vara asta

Nu ne mai săturăm să ne uităm la drame coreene. De la periferia provinciilor din Coreea de Sud, turnurile înalte din Seulul contemporan și locații îndepărtate plasate în Europa, aceste 12 drame sunt unele dintre cele mai romantice drame coreene de pe piață până acum.

Publicat: 11 august 2023, 14:23 / Actualizat: 12 septembrie 2023, 14:44

Industria dramelor sud-coreene a avut primul  boom în afara Asiei la mijlocul anilor 2000. De atunci, traiectoria industriei de divertisment a atins noi culmi în fiecare an. Dramele romantice au ajuns imediat la inima multor oameni care și-au trăi propriile povești cu ajutorul actorilor.

12 cele mai romantice drame coreene pe care să le vezi vara asta

Aceste drame au devenit atât de iubite încât până și giganții de streaming au apelat la piața coreeană pentru a obține o parte din public. Datele demografice arată că aceste seriale atrag, în mare măsură, femeile datorită elementelor romantice. Cu toate acestea, ele sunt pentru toată lumea care are o minte deschisă și dispusă să treacă dincolo de bariere.

The Road: The Tragedy of One

Baek Soo-Hyun (Ji Jin-Hee) e un prezentator celebru, respectat, cu convingeri puternice, care și-a câștigat încrederea din partea telespectatorilor.

Cu o atitudine dură și rece, întotdeauna se folosește de toate mijloacele pentru a obține ceea ce își dorește. E căsătorit cu Seo Eun-Soo (Yoon Se-Ah), fiica conducătorului Jegang Group, un om cu mari influențe politice și economice. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată când un incident tragic are loc într-o noapte cu ploaie torențială. Descoperă o poveste despre secretele, dorințele, vinovățiile și salvarea locuitorilor din „Royal the Hill”, un cartier select al coreenilor.

Drame coreene romantice: A Piece Of Your Mind

„A Piece Of Your Mind” este povestea lui Ha Won (Jung Hae In) care e programator, AI (inteligență artificială), fondatorul companiei M&H, muncitor și cu un suflet bun. Han Seo Woo (Chae Soo Bin) e inginer de sunet la un studio de muzică clasică, e singură, nu are familie, însă își păstrează atitudinea pozitivă. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste din care nu vor lipsi clipele emoționante și momentele amuzante.

Start-Up

În “Start-Up”, capitalismul și romantismul se intersectează și se îmbină. Seo Dal-mi (Bae Suzy) vrea să devină următorul Steve Jobs, dar în Coreea. Deși nu a avut multe oportunități de afaceri și lucrează cu jumătate de normă, ajunge să lucreze cu o echipă. Nam Do-san (Nam Joo-hyuk) este un geniu care încearcă să-și demonstreze valoarea în fața familiei și a tuturor celor din jurul lui după ce afacerea lui inițială a eșuat.

La Sandbox antreprenorii pot merge și obține sprijin și capital pentru afacerile lor. Aici visele lor pot deveni realitate.

Drame coreene romantice: True Beauty

În „True Beauty” sunt o mulțime de teme actuale. Personajul principal, Ju-kyung, se luptă cu aspectul fizic. Liceană, ea învață singură cum să se machieze pentru a ascunde cum arată de fapt. Este invidiată de toate colegele ei de clasă.  Toți băieții sunt îndrăgostiți de ea pentru că e frumoasă.  

Cu toate acestea, ajunge într-un triunghi amoros complicat cu doi colegi de clasă, forțându-o să realizeze că frumusețea vine din interior.

My Love From the Star

„My Love From the Star” a apărut în 2014 și a avut un succes imens în întreaga lume, printre at\tea drame coreene. Kim Soo-hyun înfățișează un extraterestru care este blocat pe Pământ. El a ajuns în mijlocul dinastiei Joseon. Au trecut secole și în Seulul contemporan, el se întâlnește cu vecinul său, o actriță (Jun Ji-hyun) care și-a câștigat o reputație notorie în industrie și în tabloide. Când drumurile lor se intersectează din ce în ce mai mult, oricât de mult încearcă să stea departe de ea, nu reușește. Dar când este timpul să ia o decizie dacă să se întoarcă sau să rămână cu ea, lucrurile devin foarte dificile.

Weightlifting Fairy Kim Bok-joo

Lansat în 2016, “Weightlifting Fairy Kim Bok-joo” are o poveste atractivă. Protagonista, Kim Bok-joo, încalcă toate stereotipurile feminității. Bok-joo este o tânără care frecventează o școală de atletism.

La început, ea se îndrăgostește de fratele prietenului ei, iar prietenul încearcă să o ajute. Totul se termină prost pentru el atunci când își dă seama că este îndrăgostit de ea. Cei doi trebuie acum să-și rezolve nu numai viața amoroasă, ci și pe cea din sala de atletism.

Guardian: The Lonely and Great God

“Guardian: The Lonely and Great God” a fost lansat în 2016. A fost rampa de lansare pentru mulți actori: Gong Yoo, Kim Go-eun, Lee Dong-wook și Yoo In-na.

În serial, un bărbat este transformat într-un dokkaebi, sau spiriduș coreean, după ce l-a trădat pe rege. Pentru a rupe blestemul trebuie să-și găsească sufletul pereche și să se însoare cu ea.

Secole mai târziu, o găsește, dar ea este doar o elevă de liceu. El decide să o protejeze în ciuda acestui fapt și, în timp ce prezența lui atrage probleme pentru toți cei implicați, ei nu pot să stea departe unul de.

Drame coreene romantice: Hometown Cha-Cha-Cha

Amplasat într-un mic oraș frumos de coastă din Coreea, “Hometown Cha-Cha-Cha” îi are în rolurile principale pe Shin Min-a și Kim Seon-ho. Un dentist din Seul (Shin) vizitează orașul doar intenționând să se oprească acolo pentru scurt timp, dar când ajunge, ea se hotărăște să-și deschidă propriul cabinet. Pentru a face acest lucru, ea se împrietenește cu un muncitor local care cunoaște pe toată lumea: Hong Du-sik (Kim). Lucrurile nu vor fi atât de ușoare pentru ea. Hong o ajută să facă tranziția către acest oraș mare și aglomerat. Pe parcurs, cei doi încep să se întâlnească și se îndrăgostesc.

Twenty-Five Twenty-One

“Twenty-Five Twenty-One”  este o întoarcere în Coreea sfârșitului anilor ‘90. În rolul principal este Kim Tae-ri din “The Handmaiden”, în rolul lui Na Hee-do. Ea este o liceeană pasionată de scrimă. Când școala pe care o frecventează întrerupe programul de scrimă, ea decide să se transfere pentru a-și continua pasiunea. Astfel câștigă un loc în Echipa Națională de Scrimă.

Cu toate acestea, atunci când întâlnește un băiat (Nam Joo-hyuk) care are mai multe locuri de muncă pentru a putea să-și întrețină familia, ambele lor vieți se schimbă.

What’s Wrong with Secretary Kim

Park Seo-joon și Park Min-young joacă în serialul de mare succes, “What’s Wrong with Secretary Kim”. Este bazat pe un roman și un webtoon cu același nume. Serialul a avut un succes imens pe plan intern și internațional la lansare și rămâne printre favoritele drame coreene ale fanilor din toată lumea.

Park Seo-joon înfățișează un vicepreședinte al unei mari companii din Coreea, iar Park Min-young joacă rolul secretarului său. Când ea anunță că demisionează, el decide că va face tot ce este necesar pentru a o ține lângă el.

Drame coreene romantice: Business Proposal

După ce actrița principală din Business Proposal, Shin Ha-ri, se preface că este prietena ei la o întâlnire pe  nevăzute. De aici pornește întreaga intrigă a serialului.

Bărbatul cu care s-a întâlnit este CEO-ul companiei alimentare la care lucrează Ha-ri, iar acum, el crede că ea este altcineva.

Când Ha-ri apare la serviciu, trebuie să se ascundă de el, ca să nu-și arunce în aer acoperirea. Dar, după cum se dovedește, acest lucru este benefic pentru amândoi, pe măsură ce încep să nutrească sentimente unul pentru celălalt.

Crash Landing on You

Lansat în 2019, “Crash Landing on You” este despre femeie bogată se dă cu parapanta, sfârșește într-un accident ciudat și aterizează cumva în Coreea de Nord. Este salvată de un căpitan nord-coreean care o lasă să stea în casa lui, în ciuda a ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ar fi prinși.

Deși în cele din urmă trebuie să se întoarcă în Coreea de Sud ea o face la jumătatea seriei. Cei doi ajung să se apropie, creând o relație care aparent ar putea tempera relațiile diplomatice dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud.

În speranța că în listă se află un serial care ți-a atras atenția, îți dorim vizionare plăcută!

whatsapp share pinterest share
Recomandările ZUTV.ro
1
Camila Cabello îmbrăcată cu un top negru fără mâneci în timp ce vorbește la microfon
Camila Cabello a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la 20 de ani: „A fost, la propriu, o partidă de dragoste. A fost minunat”
Camila Cabello a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la 20 de ani cu expertul în relații Matthew Hussey. Diva a vorbit despre prima ei dragoste în cadrul unui interviu pentru podcastul „Armchair Expert”. De-a...
Camila Cabello a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la 20 de ani: „A fost, la propriu, o partidă de dragoste. A fost minunat”
2
Taylor Swift îmbrăcată cu o bluză bleumarin cu pietricele strălucitoare și fustă asortată
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Fanii prezenți la spectacol au fost uimiți: „Este atât de umană”
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Participanții au filmat-o pe cântăreață manevrănd problema vestimentară perfect. Fiecare spectacol din cadrul turneului „Eras Tour” se întinde pe parcursul a peste 3,5...
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Fanii prezenți la spectacol au fost uimiți: „Este atât de umană”
3
Jennifer Lopez îmbrăcată într-o rochie aurie strălucitoare cu decolteu adânc
Jennifer Lopez a mărturisit că se simte „neînțeleasă uneori”, în contextul zvonurilor despre despărțirea ei de Ben Affleck
Jennifer Lopez a mărturisit că se simte „neînțeleasă uneori”. Diva a vorbit despre sentimentele ei la premiera filmului „Atlas”. În prezent, Jennifer Lopez și actualul ei soț, Ben Affleck, locuiesc separat. În ciuda faptului...
Jennifer Lopez a mărturisit că se simte „neînțeleasă uneori”, în contextul zvonurilor despre despărțirea ei de Ben Affleck
4
Riley Keough îmbrăcată într-un top gri strălucitor cu floricele colorate
Riley Keough a contestat vânzarea „frauduloasă” a casei lui Elvis Presley: „Aceste documente sunt false!”
Riley Keough a contestat vânzarea „frauduloasă” a casei lui Elvis Presley. Nepoata interpretului a depus o plângere oficială pe 15 mai. Un ordin de restricție temporară care oprește vânzarea proprietății din Memphis, Tennessee, a...
Riley Keough a contestat vânzarea „frauduloasă” a casei lui Elvis Presley: „Aceste documente sunt false!”
5
Fiica lui Eminem și soțul ei îmbrăcați elegant într-un costum bej și o rochie albă
Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Hailie Jade Scott și Evan McClintock au avut o nuntă restrânsă, la care au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia
Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Dansul tată-fiică a fost unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului. Hailie și McClintock s-au cunoscut în 2016, la Michigan State University. Cei doi au avut o relație...
Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Hailie Jade Scott și Evan McClintock au avut o nuntă restrânsă, la care au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia
Parteneri
×