Reclamă

10 filme de dragoste în care personajele au relații nepotrivite

Unele relații de dragoste nu au fost niciodată menite să fie pentru totdeauna. Sunt câteva filme de dragoste care trec peste linia acceptabilă datorită relațiilor dintre actorii principali și ajung într-un teritoriu nepotrivit.

author Andreea Moldoveanu
Andreea Moldoveanu
Publicat: 19 august 2023, 6:04 / Actualizat: 11 septembrie 2023, 8:59
10 filme de dragoste în care personajele au relații nepotrivite
Unii ar susține că problema inerentă cu această relație este înrădăcinată în faptul că Bella și Edward sunt adolescenți / Profimedia Images

Filmele romantice sunt o plăcere vinovată pentru mulți dintre noi. Este relaxant să vezi o poveste de dragoste ideală, dar de cele mai multe ori, aceste relații sunt problematice în viața de zi cu zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 filme de dragoste în care personajele au relații nepotrivite

Uneori, totuși, filmele de dragoste prezintă relații care sunt destinate eșecului prin personaje sau prin natura lor. Iată zece filme de dragoste care devin mai nepotrivite pe măsură ce povestea avansează.

Vezi și o lista cu seriale de dragoste pe care să le vezi vara asta.

Silver Linings Playbook (2012)

Actorii din “Silver Linings Playbook”, Pat și Tiffany, nu sunt nici pe departe pregătiți pentru o relație. Problema cu relația lor este că, în cea mai mare parte a filmului, Pat o maltratează pe Tiffany, o disprețuiește constant și, în cele din urmăo folosește pentru a transmite un mesaj către Nikki. Apoi mai este Tiffany, care minte compulsiv pentru a se apropia de Pat. Această relație este toxică și consumă foarte multă energie de ambele părți.

Reclamă

Fifty Shades of Grey (2015)

“Fifty Shades of Grey” este greu de vizionat din cauza problemelor de control ale lui Christian pe parcursul relației sale cu Anastasia. Christian susține că vrea să o ajute pe Anastasia să-și exploreze latura ascunsă. De fapt el este un individ egoist care va spune orice pentru a o face pe Anastasia să-i îndeplinească dorințele.

Lucrurile se înrăutățesc în “Fifty Shades Darker” și “Fifty Shades Freed”, deoarece relațiile trecute ale lui Christian, dușmanii și traumele afectează relația și pun viața Anastasiei în pericol. Christian trebuia să-și vindece rănile din trecut înainte de a încerca o relație cu cineva.

Sixteen Candles (1984)

John Hughes chiar nu a făcut cel mai bun rol în “Sixteen Candles”. Este de neînțeles de ce este considerat un roman romantic sănătos, de maturitate. „Sixteen Candles” perpetuează misoginia și atașamentele nesănătoase.

Ted nu respectă limitele lui Sam și, la un moment dat, o agresează. Sam pornește o relație cu Jake, dar el este doar opțiunea mai sănătoasă față de Ted, deoarece nu comite acte de violență față de Sam. Sam suferă pe tot parcursul filmului, din diferite motive.

No Hard Feelings (2023)

Nu este cea mai proastă relație de pe această listă. Întreaga relație dintre Maddie și Percy este cimentată pe o mare minciună. Scopul filmului este de a submina formula obișnuită în care un tip urmărește o fată și face diferite șicane. “No Hard Feelings” reușește bine acest lucru, însă cu prețul simpatiei lui Maddie.

Poate cea mai deranjantă parte a acestei relații este că Maddie își susține minciuna până în ultimul moment al intimității dintre ea și Percy. Abia în ultimă instanță mărturisește că știe despre înțelegerea lui Maddie cu părinții săi. Este greu de imaginat că Percy va avea din nou încredere în Maddie sau că vor mai rămâne prieteni.

Trainwreck (2015)

“Trainwreck” o are în primplan pe Amy. Ea este egoistă și iresponsabilă și respinge aproape pe oricine de care nu are nevoie. Văzându-i pe Amy și Aaron împreună, apare un sentiment nou. Aaron își petrece viața ajutându-i pe alții, iar Amy își petrece viața ajutându-se pe sine.

Cea mai mare problemă cu această relație este indisponibilitatea emoțională a lui Amy. Ea ezită să fie împreună cu Aaron. Îl consideră inferior ei și reacționează cu cruzime când acesta îi spune că o iubește.

Love Actually (2003)

Există câteva relații cu adevărat înduioșătoare descrise în “Love Actually”, și apoi mai este și aceasta. Juliet este căsătorită cu Peter, dar loialitatea ei este pusă la încercare. Ea se află între angajamentul făcut și mărturisirea de dragoste a lui Mark. Pentru a înrăutăți lucrurile, Julieta îi este infidelă lui Peter, sărutându-l pe Mark în Ajunul Crăciunului. Peter se afla la doar câțiva pași distanță, în casa lor! Căsătoria Julietei era destinată eșecului.

The Holiday (2006)

Iris este pur și simplu prea bună pentru Jasper. Asta face imposibilă o relație între ei, chiar și numai să te gândești la ea. Jasper nu doar o înșală pe Iris, ci o și folosește pentru a-i delega o mare parte din munca lui. El știe că ea va face orice îi cere datorită dragostei pe care o nutrește pentru el. Cruzimea lui Jasper este neobișnuită. El călătorește până în California pentru a o presa pe Iris să-l ajute la muncă. Din fericire pentru Iris, ea pune capăt definitiv unei relații extrem de toxice.

Twilight (2008)

Unii ar susține că problema inerentă cu această relație este înrădăcinată în faptul că Bella și Edward sunt adolescenți. Dar Edward are mental peste o sută de ani. Cu toate acestea, relația Bellei cu Edward nu este cea mai nepotrivită dinamică din seria Twilight. Problema este obsesia lui Jacob Black pentru Bella.

Jacob o urmărește pe Bella, o lovește atunci când lucrurile nu merg așa cum vrea el. Ba chiar, la un moment dat, o sărută cu forța. Jacob trebuia să stea departe de Bella, dar el devine ginerele ei!

A Star Is Born (2018)

Inițial, Jackson îi arată lui Ally o latură umilă. El îi dă o mare pauză atunci când nimeni altcineva nu o va face. În timp ce relația lor este aparent sănătoasă în primele etape, lucrurile se înrăutățesc rapid pe măsură ce cariera lui Ally înflorește. În acest timp Jackson este în declin din cauza abuzului de substanțe. Ally rămâne alături de Jackson până la sfârșit, chiar dacă îi lasă o trauma emoțională enormă.

Never Been Kissed (1999)

“Never Been Kissed” convinge publicul că Josie și Sam se vor întâlni până la sfârșitul filmului și să stea în fața ecranului, cu sufletul la gură. Această relație este construită pe minciuni, manipulare și comportament inadecvat. Sam se află într-o poziție de putere ca profesoară a lui Josie și, în timp ce ea este adultă, el nu știe acest lucru, crezând că este o altă elevă.

Sam are o problemă cu relația lor doar când descoperă că Josie este de fapt elevă!

Te-ar mai putea interesa
Ryan Gosling îmbrăcat elegant alături de un tablou al filmului The Notebook
10 cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Producții pe care trebuie să le vezi vara aceasta
10 cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile. Producții pe care trebuie să le vezi vara aceasta
Lady Gaga îmbrăcată într-o rochie neagră accesorizată cu un lanț argintiu strălucitor
Lady Gaga a stârnit zvonuri cu privire la o posibilă sarcină. Artista a participat recent la nunta surorii sale
Lady Gaga a stârnit zvonuri cu privire la o posibilă sarcină. Artista a participat recent la nunta surorii sale
Beyonce îmbrăcată într-o rochie albastră și Lady Gaga îmbrăcată într-o ținută neagră, inconjurate de o mulțime de oameni
Beyoncé și Lady Gaga „se luptă” pentru locul 1 în clasamentele Billboard. Cele două artiste au colaborat în trecut
Beyoncé și Lady Gaga „se luptă” pentru locul 1 în clasamentele Billboard. Cele două artiste au colaborat în trecut
Recomandările ZUTV.ro
1
Henry Cavill și Natalie Viscuso îmbrăcați elegant, în ținute negre
Natalie Viscuso a vorbit despre sarcina ei. Iubita lui Henry Cavill: „Sunt entuziasmată pentru această nouă etapă a vieții”
Natalie Viscuso a vorbit despre sarcina ei cu primul copil. Vedeta din „The Witcher”, în vârstă de 41 de ani, și iubita lui în vârstă de 34 de ani au anunțat în luna aprilie...
Natalie Viscuso a vorbit despre sarcina ei. Iubita lui Henry Cavill: „Sunt entuziasmată pentru această nouă etapă a vieții”
2
Katy Perry îmbrăcată într-o rochie verde neon în timp ce cântă la microfon
Katy Perry a publicat imaginea de copertă a viitorului ei album. Cântăreața și-a etalat silueta suplă în bikini
Katy Perry a publicat imaginea de copertă a viitorului ei album. Compozitoarea, care a mărturisit că încearcă să facă antrenamente fizice de cel puțin trei sau patru ori pe săptămână pentru a-și menține silueta,...
Katy Perry a publicat imaginea de copertă a viitorului ei album. Cântăreața și-a etalat silueta suplă în bikini
3
Taylor Swift îmbrăcată într-o rochie scurtă de culoare maro, în timp ce cântă la microfon
Mișcările de dans ale lui Taylor Swift au fost ironizate de internauți, care i-au spus cântăreței că arată ca o „bunică”
Mișcările de dans ale lui Taylor Swift au fost ironizate de internauți. Seria ei de spectacole a devenit, anul trecut, primul turneu care a depășit pragul de un miliard de dolari. Diva a susținut...
Mișcările de dans ale lui Taylor Swift au fost ironizate de internauți, care i-au spus cântăreței că arată ca o „bunică”
4
Membrii formației Coldplay îmbrăcați casual cântând împreună
Coldplay va lansa un nou album. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a trupei
Coldplay va lansa un nou album. Discul intitulat „Moon Music” va fi înregistrat în colaborare cu producătorul suedez, Max Martin. Coldplay este o trupă rock britanică înființată în 1997 la Londra. Formația este alcătuită...
Coldplay va lansa un nou album. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a trupei
5
Selena Gomez îmbrăcată într-o rochie neagră cu mânecile decupate și decolteu adânc
Selena Gomez și Benny Blanco s-au bucurat de o seară romantică în Los Angeles. Cuplul s-a reunit după câteva săptămâni petrecute separat
Selena Gomez și Benny Blanco s-au bucurat de o seară romantică în Los Angeles. Îndrăgostiții iau în considerare întemeierea unei familii. În primele șase luni, Selena și Benny au fost discreți în legătură cu...
Selena Gomez și Benny Blanco s-au bucurat de o seară romantică în Los Angeles. Cuplul s-a reunit după câteva săptămâni petrecute separat
Parteneri
×