Anul 2023 nu a venit la pachet cu cele mai bune vești pentru Shakira. Artista încearcă să dea uitării episodul în care a fost înșelată de Pique, însă, nu va reușit prea curând. Iar asta pentru că, din păcate, au ieșit la iveală alte filmări cu fostul ei partener pe care sigur nu voia să le vadă.

Shakira și Pique au format unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi erau împreună de mai bine de un deceniu și aveau împreună doi copii. Cu toate aceste coordonate, multă lume se aștepta ca artista și fotbalistul să ajungă în fața altarului. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, iar vinovat a fost chiar Pique. Fostul partener al Shakirei a fost infidel, dar, se pare că a călcat strâmb încă din 2021, când artista nici nu își închipuia ce face iubitul ei.

Recent, a ieșit la iveală un videoclip în care actuala iubită a lui Pique, Clara Chia se afla în locuința fotbalistului. Locuință în care, surprinzător sau nu, trăia și Shakira. Tânăra a apărut pe fundalul unei conferințe pe Zoom la care a participat Pique. Toată lumea a fost șocată de gestul fotbalistului, iar secțiunea de comentarii s-au umplut de comentarii răutăcioase. „E devastator să afli că relația lui Pique cu Clara Chia a început mult mai devreme decât ți-ai imaginat vreodată.”

Cine este Clara Chia, tânăra care a înlocuit-o pe Shakira

Gerard Pique se iubește cu o studentă de 23 de ani. Tânăra se specializează în zona PR-ului. Se pare că tot așa a reușit să îl cucerească și pe fotbalist. Aceasta s-a ocupat o bună perioadă de timp de evenimentele fostului iubit al Shakirei, iar acum a ajuns la brațul lui. Porumbeii nu au dat nimic din casă, dar surse din anturajul lor au făcut deja primele declarații pentru The Sun.

„Gerard și Clara se văd de câteva luni. Și-au păstrat relația departe de ochii curioși ai fanilor. Au șters conturile de socializare ale Clarei, ca să nu fie găsite fotografii cu ea.

Se știe că Pique are un prieten bun, iar Clara era iubita fratelui acestui prieten. Mi-a spus că Pique a fost cucerit de ea la prima vedere. Nu au rezistat și au făcut schimb de telefon. La început, se fereau de paparazzi.

Shakira n-a fost singura persoană înșelată. Pique nu i-a furat doar iubita fratelui celui mai bun prieten. Ba mai mult, i-a intezis să mai lucreze pentru Kosmos. Locul ei a fost ocupat de o altă persoană. Una peste alta, Pique i-a înșelat pe Shakira și pe iubitul Clarei.”, a pus Jordi.