Niciun Crăciun fără Mariah Carey, se pare că asta este deviza pe care merge artista. „All I want for Christmas” îi rotunjește considerabil veniturile vedetei, așa că s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul. Cum? Facând apelativul „The Queen of Christmas” un trademark.

Mariah Carey nu duce deloc lipsă de idei. După ce a lansat o carte care a creat are vâlvă în industria muzicală, diva a avut un alt plan. De data asta, Mariah a vrut ca meritele ei să fie recunoscute în mod oficial. Pentru asta, artista s-a gândit ca toată lumea să o cunoască după apelativul „The Queen of Christmas”. Până mai ieri, vedeta credea că este singura ingenioasă, dar se pare că s-au mai gândit și alte artiste la asta.

Pentru titulatura de „The Queen of Christmas”, Mariah Carey a trebuit să stea la rând. Asta pentru că Darlene Love și Elizabeth Chan au luptat și ele să înregistreze acest nume ca fiind marca lor orginală. „Crăciunul a existat cu mult timp înaintea noastră și sper că va mai dura și după noi. Este absurd ca o persoană să pună monopol pe această sărbătoare, așa cum face Mariah Carey”, a spus Elizabeth Chan. Din păcate pentru Mariah, bătălia a fost deja pierdută, iar asta pentru că cererea ei a fost respinsă direct.

În urmă cu câteva luni, artista a fost dată în judecată. Pe numele ei a fost intentat un proces de către Andy Stone. Aceasta susține că a compus o piesă cu același nume cu cinci ani înaintea lui Mariah, mai exact, în 1989. În actele depuse la Curtea din New Orleans sunt trecute și daunele morale. Acestea se ridicau la 20 de milioane de dolari. Din fericire, Mariah trebuie să le plătească pentru că Andy și-a retras acuzațiile.