Mariah Carey a primit una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Artista și-a așteptat cuminte rândul și se pare că astrele s-au aliniat în favoarea ei. Mariah face acum parte din una dintre cele mai selecții instituții din lumea muzicii.

Mariah Carey este o legendă și, chiar dacă lumea o cunoaște mai mult datorită piesei „All I want for Christmas”, artista are multe reușite la activ. După zeci de ani de carieră, Mariah culege roadele muncii sale și, recent, a fost primită în cadrul Hall of Fame, o instituție create special în cinstea compozitorilor. 

„Îmi amintesc când Jemaine Dupri a fost primită în Hall of Fame, nu mai știu exact când, dar cred că înainte de Covid, cu trei ani în urmă. Atunci i-am spus <<Jermaine, sunt ofticată că ai ajuns acolo înaintea mea. Sper ca într-o zi să reușesc și eu asta. Nu sunt supărată pe tine>>”, a spus Mariah în discursul ei. 

Recent, pe numele artistei a fost intentat un proces de către Andy Stone. Aceasta susține că a compus o piesă cu același nume cu cinci ani înaintea lui Mariah, mai exact, în 1989. În actele depuse la Curtea din New Orleans sunt trecute și daunele morale care se ridică la 20 de milioane de dolari pe care Mariah trebuie să le plătească dacă va pierde procesul.