Nu mai este niciun secret faptul că Taylor Swift are cei mai tari fani. Pe lângă faptul că sunt numeroși, admiratorii lui Tay-Tay au și cel mai tare vibe. La concertele ei nu se distrează doar cei care au bilete, ci și persoanele din staff și cei care asigură securitatea.

În urmă cu câteva zile, Taylor Swift a dat startul turneului mondial pe care îl așteptau fanii cu sufletul la gură. Da, este acel turneu pentru care s-a dat o adevărată bătaie pentru bilete. Tay-Tay a reușit, așa cum era de așteptat, să umple un stadion întreg. Evident, pentru asta a pus în scenă un spectacol pur și simplu uimitor. Și nu spunem noi asta, ci fanii care au participat la concertele ei de până acum. În plus, mai există și imagini care vorbesc de la sine.

De câteva zile, o filmare cu o doamnă de la securitate a devenit virală pe TikTok. Și este lesne de înțeles de ce. Femeia a lăsat orice inhibiție la o parte și a ales să simtă muzica lui Taylor Swift. Aceasta a dansat neîncetat tot concertul, iar cei din public nu s-au putut abține să nu o filmeze. Videoclipul a adunat peste 2 milioane de aprecieri, iar comentariile au fost extrem de pozitive. „Iconic”, „Taylor ar trebui să o ia peste tot cu ea” sau „Nimeni nu a muncit mai mult decât Pocket”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Taylor Swift a fost dată în judecată

Fără nicio urmă de aroganță, Taylor Swift nu înțelege cum o trupă aproape inexistentă a dat-o în judecată pentru plagiat. Artistei îi face probleme una dintre cele mai de succes piese și anume, „Shake it off”. Aceasta a lansat piesa în 2014 și deja are peste 3 miliarde de vizualizări pe Youtube. Și tocmai acum trebuie să stea cu subsemnatul pentru ea.

3LW este un grup de fete care o acuză pe Tay Tay de plagiat. Mai exact, artistele susțin că piesa lui Taylor este 1:1 cu piesa lor, „Playas Gon’ Play”. Compozitoarele Sean Hall și Nathan Butler au dat-o în judecată pe Swift pentru prima dată în 2018. Un complet de judecători a stabilit că versurile sunt prea banale pentru a fi copiate și i-au dat câștig de cauză lui Taylor.

Fetele nu se lasă și o poartă, din nou, pe artistă prin instanțe. Inițial, Swift a crezut că este o glumă proastă. Cum totul s-a dovedit a fi extrem de real, artista a făcut și o serie de declarații. „Versurile au fost scrise integral de mine. Am vrut ca oamenii să nu plece urechea la tot felul de critice pe care le aud în stânga și-n dreapta. De fapt, am folosit replici pe care eu le-am primit pe toate canalele de comunicare. Cât despre 3LW, nu am auzit niciodată de ele”, a spus Taylor.