În State, vedetele sunt implicate într-un mare scandal. Kylie Jenner și Taylor Swift sunt doar câteva dintre numele care sunt pe buzele tuturor. Mai exact, cele două dive sunt acuzate că circulă prea des cu avionul și că, din cauza lor, este emis foarte mult carbon.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că marile vedete de peste Ocean au în dotare câte un avion. Taylor Swift nu avea cum să facă excepție, mai ales că are o avere fulminantă. La fel ca miliardara Kylie Jenner, Tay-Tay se deplasează mai mereu cu avionul. Toate bune și frumoase, până când fanii și activiștii au început să tragă un semnal de alarmă.

În timp ce Taylor Swift s-a gândit să economisească timp, fanii ei sunt de părere că ar mai putea rări deplasările cu private jet-ul. Nu de altă, dar conform datelor, aeronava lui Tay-Tay poluează foarte mult atmosfera. Deși pare greu de crezut, internauții s-au documentat foarte bine, iar raportul arată destul de îngrijorător.

 

Taylor Swift, pusă la zid. Fanii o acuză pe artistă că poluează mediul din cauza curselor dese cu avionul
Hepta

Ce loc ocupă Taylor Swift în clasamentul Yard

Conform datelor furnizate de Yard, de la începutul anului și până acum, avionul lui Taylor Swift a bifat 170 de zboruri. Asta înseamnă peste 15 zile petrecut în aer, la un zbor de minim 80 de minute. Emisiile de carbon au fost și ele calculate. Cifrele nu arată deloc bine. Peste 8.000 de tone de emisii de carbon au fost înregistrate. Adică cu 1,18 mai mult decât media anuală permisă.

Ca să o apere pe artistă, reprezentanții lui Taylor Swift au declarat că avionul nu a fost folosit doar de ea, ci și de prieteni. În aceeași oală a vedetelor trase la răspundere că folosesc avionul pe post de taxi se numă Drake, Kylie Jenner și Travis Scott.

Topul întocmit de cei de la Yard nu arată deloc bine. Pe locul 10 în ceea ce privește emisiile de carbon se află avionul lui Travis Scott, urmat de Oprah Winfrey pe locul 9. Pe locul 8 îl avem pe Mark Wahlberg, urmat de Kim Kardashian pe 7 și de Steven Spielberg pe 6. Locul 5 este ocupat de Blake Shelton, iar pe 4 este Alex Rodriguez. Pe locul 3 este Jay-Z, pe 2 Floyd Mayweather, iar premiantă cu coronită este Taylor Swift.