Taylor Swift a început mult așteptatul turneu mondial. Artista a revenit și cu un album nou care, așa cum era de așteptat, a ocupat cele mai bune poziții în topuri. Și pentru că asta merita a fi sărbătorit așa cum se cuvine, Tay Tay a urcat pe scenă.

Taylor Swift are rețeta succesului, indiferent de cât de mult ar discutat alții. De mai bine de 10 ani, artista nu doar că lansează piesă de miliarde de vizualizări, însă este mereu în topuri. Nu este data în care să nu aibă Billboard-ul la picioare, mai ales când lansează un album nou, cum s-a întâmplat acum. Diva a și dat startul unui nou turneu, iar imaginile sunt deja virale pe social media.

Pe lângă piesele live care au sunat mai bine ca niciodată, Tay Tay a mai pus în scenă și mici momente care i-au trimis pe fani cu gândul la cele mai importante etape muzicale din cariera ei. Vedeta a schimbat câte o ținută pentru fiecare piesă, iar aici amintim „The man”, „You need to calm down” sau „Bad blood”.

Taylor Swift, cea mai bună compozitoare din ultimii 10 ani

Taylor Swift culege zilnic roadele muncii sale. Cei de la Nashville Songwriters Association International s-au gândit ca, anul acesta, premiul la categoria „Compozitorul Decadei” să meargă la Tay-Tay. Nashville Songwriter Awards va avea loc pe 20 septembrie. Până atunci, artista va avea suficient timp să se hotărască dacă va merge sau nu la eveniment.

Taylor Swift a mai primit un astfel de premiu de 7 ori înainte, pentru perioada cuprinsă între 2007 și 2015 și a participat la gală până în 2013. În afară de Tay-Tay, doar Ashley Gorley a mai primit o astfel de distincție.