Anul 2023 a început cum nu se putea mai bine pentru Vanessa Hudgens. De mai bine de doi ani, vedeta este într-o relația cu un jucător MLB. Acum, după ce au văzut cu lucrurile merg foarte bine între ei, porumbeii au decis să își unească destinele.

Vanessa Hudgens este destul de rezervată atunci când vine vorba de viața ei sentimentală. După ce s-a despărțit de colegul ei din „High School Musical”, Zac Efron, actrița nu a mai fost văzută atât de des în compania unui bărbat. Cu excepția lui Austin Butler. Însă, în vara lui 2020, lucrurile s-au schimbat. Vanessa s-a îndrăgostit, iar de Valentine’s Day, în anul următor, și-a oficializat relația pe Instagram.

Lucrurile între ea și Cole Tucker au evoluat atât de frumos, încât au decis să nu mai piardă timpul. Jucătorul MBL i-a cerut mâna partenerei sale, iar răspunsul nu avea cum să fie altul decât cel afirmativ. Totul s-a întâmplat în mare secret. Apropiații celor doi susțin că Tucker a scos inelul din cutie încă de anul trecut, din noiembrie, când cei doi au fost în vacanță, în Paris.

Vanessa Hudgens s-a întors la „High School Musical”

Anul trecut, Vanessa le-a făcut o mare surprinză tuturor celor care au urmărit povestea „High School Musical” cu sufletul la gură. Vedeta s-a filmat în timp ce era în curtea liceului, acolo unde s-au filmat toate cele trei părți ale filmului produs de Disney. Vanessa a fost încercată de multe emoții, iar sta s-a putut vedea cu ochiul liber și pe filmare.

Cei care au văzut postarea au simțit că au călătorit în timp cu ajutorul Vanessei. Mulți dintre ei și-au amintit că, în trecut, era în discuție realizarea unui spin off pentru „High School Musical”. Lucrurile nu s-au mișcat în direcția dorită și se pare că totul a rămas doar la stadiul de idee. Cel mai probabil, mobilizarea tuturor actorilor a fost destul de dificilă.

Vanessa Hudgens și Zac Efron sunt doi dintre actorii care au reușit să aibă succes și după încheierea filmărilor pentru „High School Musical”. Fanii lor așteaptă ca cei doi să mai colaboreze măcar de dragul vremurilor bune.