2022 a fost un an foarte bun pentru Joey King, din toate punctele de vedere. Actriței i-a mers bine pe plan profesional, dar și pe plan personal. Până acum, a bifat numai producții de succes și se pare că mai are un as în mânecă.

De când a apărut în „The kissing booth”, Joey King a făcut senzație. Actrița i-a convins pe toți că are talent și, drept dovadă, rolurile vin pe bandă rulantă. Deși încă se mai bucură de succesul „The Princess” și „Bullet Train”, Joey nu are timp deloc să stea. Vedeta pregătește deja o nouă producție pentru care filmările au și început.

Joey King va fi colegă de platou cu Zac Efron și Nicole Kidman pentru „A family affair”. Actorii au ajuns deja în Atlanta, acolo unde se va filma o mare parte a peliculei. Potrivit scenariului, Kidman o va interpreta pe mama lui Joey și va fi persoana de care se îndrăgostește Zac Efron.

 

 

Joey King s-a logodit anul acesta

Joey King și-a găsit sufletul pereche nu doar sentimental vorbind, ci și profesional. Actrița s-a logodit cu Steven Piet, iar acum fanii așteaptă marele eveniment. Steven nu petrece prea mult timp în lumina reflectoarelor, ci preferă să facă munca din spate.

Steven a absolvit Savannah College of Art and Design și deja apare ca regizon în creditele a patru filme mari: Channel Zero, Uncle John, The Act și Briarpatch. Joey a avut și ea rolul principal în The Act. Acolo, a interpretat-o pe Rose Blanchard. Acum, atât Joey cât și Steven vor avea rolul principal în viitoarea lor familie cu acte-n regulă.

Înainte de Steven Piet, Joey a avut o relație cu Jacob Elordi, partenerul ei din seria „The Kissing Booth”. Cei doi s-au cuplat în 2017, dar s-au despărțit în 2018, pe vremea când filmau la cea de-a treia parte a filmului. Atunci, Joey declara că nu a fost cea mai fericită etapă să filmeze alături de fostul ei iubit, dar a trebuit să dea dovadă de profesionalism.

 

Joey King va juca alături de Zac Efron într-un film produs de Netflix. Din distribuție face parte și Nicole Kidman
Hepta