Cât de diferiți sunt frații Sprouse! În timp ce Cole se pare că preferă statutul de burlac și se laudă cu vârsta la care și-a pierdut virginitatea, Dylan are planuri mult mai serioase. Aceasta și-a cerut iubita de soție, semn că vrea să își întemeieze o familie cât de curând!

Dylan Sprouse nu mai vrea să piardă timpul. După o relație de cinci ani cu Barbara Palvin, actorul și-a luat inima-n dinți și a pus marea întrebare. Cererea în căsătorie și, implicit, logodna au fost confirmate de un apropiat de-ai lor pentru Entertainment Tonight. „Barbara poartă în public inelul și sunt foarte fericiți. Au fost mereu îndrăgostiți. Acum, sunt mai bine ca niciodată. De abia așteaptă să înceapă acest nou capitol împreună.”

Nici Dylan Sprouse, dar nici reprezentanții lui nu au comentat nimic atunci când au fost contactați de cei de la page Six. Zvonuri cu privire la logodna dintre ei au apărut încă de la începutul acestei luni. Atunci, modelul Victoria’s Secret a apărut la Festivalul de Film Mammoth cu un inel impresionant care părea a fi ACEL inel.

Relația dintre Dylan Sprouse și Barbara a început în 2018. Atunci, cel care a făcut primul pas a fost chiar fratele lui Cole. Actorul i-a trimis un mesaj pe Instagram modelului, însă a primit răspuns abia după șase luni. „Hey, nu știu cât timp stai în New York, dar dacă vrei, ne putem vedea. Îți las numărul meu de telefon”, așa suna mesajul lui Dylan.