În ultima perioadă, Shakira a trecut prin momente destul de tensionate. Despărțirea ei de Pique a cam agitat apele, iar scandalul pare a fi departe de un final. Însă, pe plan profesional, lucrurile se leagă mai bine ca niciodată. După ce a dat lovitura cu piesa în care își umilește fostul iubit, Shak a mai primit o veste bună.

În ceea ce o privește pe Shakira, un lucru este cert. Chiar dacă nu are noroc în dragoste, lucrurile se compensează pe plan profesional. Artista a început anul cu dreptul, iar diss-ul ei la adresa lui Pique a depășit orice record și orice așteptare. Piesa are peste 240 de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 25 de milioane de euro generate. Dar asta nu este singura veste bună pe care a primit-o diva.

Cariera sa fulminantă i-a inspirat pe cei de la The Grammy Museum să realizeze o expoziție pe care i-au dedicat-o, în mod special. Shakira merita asta din plin. Este cea mai urmărită divă latino din lume, dar și cea mai difuzată artistă latino de pe Spotify.

Shakira va avea propria expoziție la The Grammy Museum care va ilustra ascensiunea sa muzicală

Shakira a primit confirmarea că este cea mai bună în ceea ce face

Expoziția este așteptată cu sufletul la gură de către fanii vedetei. The Grammy Museum va deschide vernisajul pe 4 martie. Organizatorii garantează că experiența va fi una unică, din toate punctele de vedere. Ceea ce este și mai intersant este faptul că totul va reda, în detaliu, ascensiunea artistei. Toate exponatele vor evidenția drumul pe care l-a parcurs Shakira din Barranquilla, Columbia și până în prezent, când a abordat diverse zone muzicale, precum reggaeton, bachata sau rock.

Cei care vor lua parte la Shakira: The GRAMMY Museum Experience vor avea ocazia să descopere o mulțime de lucruri care fac parte din arhiva ei personală. Nu lipsesc de aici două dintre ținutele din finala Super Bowl unde a cântat alături de JLo, dar și multe alte ținute pe diva le-a purtat în turneul El Dorado. Tot la expoziție se vor afla și câteva chitări personalizate, bătute în cristale Swarovski, create special pentru Shakira. Și, poate cel mai important, carnețelul în care artista și-a scris toate ideile muzicale.

„Este o onoare pentru mine faptul că Muzeul Grammy a ales să-mi expună cariera. Expoziția reprezintă un testament al numeroaselor momente de neprețuit din viața mea. Sunt extrem de fericită să retrăiesc aceste clipe alături de persoanele care mă sprijină și să mă apreciază ca artist”, a spus Shakira pentru belatina.com.