Nu mai este niciun secret faptul că Selena Gomez și Cara Delevigne sunt foarte bune prietene. Cele două au foarte multe în comun, inclusiv pasiunea pentru bijuterii. Coincidență sau nu, Cara și Selena au făcut o pasiune pentru același colier și nu este de mirare de ce!

Cara Delevigne se află în cea mai bună formă a sa. După imaginile care au circulat pe internet în urmă cu ceva timp, modelul pare că este mai bine ca niciodată. Apariția Carei de la Premiile Oscar a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Modelul a optat pentru două rochii diafane, una roșie și alta nude și ambele i-au venit ca turnate.

De departe, cel care a atras atenția tuturor a fost celebrul colier în formă de șarpe. Nu este pentru prima dată când fanii își clătesc ochii cu o asemena bijuterie. Anul trecut, la SAG Awards, Selena Gomez a fost cea care a intrat colierul într-o ținută all black, glam. De data asta, Cara a decis să accesorizeze rochia roșie voluminoasă cu acel colier, iar rezultatul a fost unul spectaculos.

Faimoasa bijuterie este semnată de Bvlgari și costă nici mai mult, nici mai puțin de un milion de euro. Colierul este dispus pe mai mult rânduri și este încrustat în diamante scumpe.

Selena Gomez și Cara Delevigne au format un cuplu?!

Acum câteva luni, o poză în care Selena Gomez se săruta cu Cara Delevigne făcea înconjurul internetului. Chiar dacă cele două s-au apărat și au spus că totul a fost „just for fun”, în mintea unora, semnele de întrebare tot au fost prezente. De la acel sărut și până acum nu s-a mai întâmplat nimic notabil între cele două, dar se pare că Selena a pus din nou paie pe foc.

În urmă cu câteva luni, Sel se afișa pe Instagram cu un tatuaj mare pe spate. La acel moment, nimeni nu a știut ce semnificație are sau ce a determinat-o pe artistă să îl facă. Acum, se pare că semnificația acestuia este mult mai puternică. Acelați tatuaj îl are și Cara Delevigne, iar cel care a vorbit pentru prima dată despre semnificația lui a fost Bang Bang, tatuatorul preferat al vedetelor.

„A venit la mine și mi-a spus că este cea mai bună prietenă a ei și că acest tatuaj reprezintă un simbol al bisexualității.” 

Recent, cele două și-au dus relația la nivelul următor și s-au sărutat pe platourile de filmare de la „Only murders in the building”, serialul în care Selena are rolul principal. Pentru liniștea tuturor, Selena a garantat că este vorba doar despre o prietenie frumoasă care a trecut testul timpului.