Selena Gomez are planuri mari pentru 2023. După ce a fost prezentă la mai multe gale din lumea cinematografică, vedeta a trecut la treabă. Sel s-a întors pe platourile de filmare, iar aventurile găștii din Arconia au parte de primul trailer.

Selena Gomez s-a concentrat mai mult pe proiecte cinematografice în ultima perioadă, însă, fără a neglija muzica și business-ul cu produse cosmetice pe care îl deține. Sel s-a dedicat trup și suflet filmărilor pentru serialul ”Only Murders In The Building”, produs de Hulu și difuzat de către cei de la HBO. Sezonul doi a ajuns la final, dar fanii nu trebuie să se întristeze. 

Selena Gomez, Steve Matin și Martin Short s-au întors pe platourile de filmare, iar din distribuție va face parte și Meryl Streep. Actrița nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales după ce a jucat în producția „The Devil wears Prada”.

Serialul „Only murders in the building” spune povestea lui Mabel (Selena Gomez) și a celor doi vecini ai ei (Steve Martin și Martin Short). Cei trei încearcă să rezolve un cazuri de crime misterioase petrecute în clădirea în care locuiesc, Arconia.

Selena Gomez, proiecte pe bandă rulantă

Au trecut mai bine de zece ani de când Selena nu a mai jucat într-un serial TV. De la ”Wizards of Waverly Place”, producția Disney care a făcut-o celebră, artista s-a concentrat doar pe filme și muzică. În urmă cu ceva timp, a decis să facă pasul și către business. Vedeta a lansat pe piață o linie de produse cosmetice, Rare Beauty care s-a bucurat de un real succes.

Artista va avea și un rol într-un film de groază, al cărui producător executiv este Drake. Producția se numește ”Spiral” și va fi regizată de Petra Collins, cu care Selena a lucrat la un videoclip al ei în trecut. Filmul spune povestea unei foste influencerițe care devenise dependentă de rețelele de socializare. Din acest motiv, ajunsese la o degradare fizică și psihică. Încă nu se știe dacă Selena va avea rolul principal și nici cine va mai face parte din distribuție.