Rosalia și Rauw Alejandro adoră să se joace cu răbdarea și emoțiile fanilor. Cei doi sunt foarte zgârciți în postări de cuplu, doar că, acum, au avut de dat o veste importantă. Și anume, aceea că s-au logodit.

Rosalia și Rauw Alejandro trăiesc o iubire ca-n povești. Cei doi artiști se cunosc de ani buni și, în tot acest timp, s-au convins că sunt făcuți unul pentru altul. Tocmai de aceea, Rauw nu a mai pierdut timpul și a cerut-o în căsătorie pe Rosalia. Cuplul nu a vorbit deloc despre asta până acum, când au lansat un EP cu trei piese inspirate din povestea lor de dragoste.

Rosalia a postat și ea un filmuleț pe TikTok în care ține în mână inelul primit de la Rauw. Artista a fost luată prin surprindere și abia dacă s-a putut abține să nu plângă. De departe, cea mai fericită pentru asta este chiar bunica ei. Artista a povestit într-un podcast recent că bunica ei a pus mereu presiune pe ea pentru a se căsători cât mai repede.

Ce-i drept, cererea în căsătorie nu a avut loc acum, ci mai demult. Fanii au bănuit asta încă de acum doi ani, când cei doi artiști au fost în vacanță. Cuplul s-a distrat de minune în Santorini și au postat o mulțime de imagini din escapada lor romantică. Una singură a atras atenția tuturor. Rosalia s-a pozat cu un pahar în mână, iar ochiul vigilent al urmăritorilor a sesizat că artista poartă un inel pe deget.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fvm.tiktok.com%2FZMYCrmpQ9%2F%3Ffbclid%3DIwAR0fMjTWxW-rtoPPjIG4FQhkKrchDqE72ELyanhUMdcXcy96h44-uCVBaCc&h=AT0j9HFqz9_jEbR4NUSmGZCIscSCORpo4l5qzGzs-SoXN3hUMnTOHB3mE8mmNGpobdSyXXNZg_n7sytwdROegzArRIf1ykY9B-7wNh99yN9TTJhAGkJRx67eps9Z0mgbpg-rTjLE2tg