Rosalia și Rauw Alejandro s-au ținut de cuvânt. Artiștii au promis că au o surprinză pentru fanii lor and there it is! Prima colaborare a celor doi porumbei nu s-a soldat cu una, ci cu trei piese. Dacă sunt sau nu de pus pe repeat, tu să ne spui!

Rosalia și Rauw Alejandro formează unul dintre cele mai cool cupluri din industria muzicală. Cei doi au o conexiune atât de puternică, încât totul se leagă foarte ușor. Inclusiv pe plan profesional. După multe insistențe din partea fanilor, artiștii au decis să colaboreze. Rosalia și Rauw au sfidat principiul „niciodată să nu îmbini profesionalul cu personalul” și au trecut la treabă. Artiștii nu au dus deloc lipsă de imaginație, așa că au lansat trei piese dintr-o lovitură.

Rosalia este greu de mulțumit

Înainte de a veni cu aceste melodii în fața fanilor, Rosalia și iubitul ei au vorbit despre cum a luat naștere această colaborare. Cei doi voiau demult să facă un asemenea pas, dar nu au găsit momentul potrivit. Acum, totul a venit natural, iar rezultatul sună foarte bine. Lui Rauw i-a fost destul de greu să lucreze cu iubita lui, iar asta pentru că știm cu toții cât de perfecționistă este Rosalia.

„Este foarte intens să lucrezi cu Rosalia. Este chiar dificil. Pentru mine, nu a fost atât de complicat pentru că o cunosc. Totul a fost mult mai fluid, mai ușor. O înțeleg, știu cum să comunic cu ea. Dacă nu îmi plăcea ceva din peisă, așteptam să-i spun asta în particular. Sau, făceam echipă cu ceilalți producători pentru a-i spune asta.”

@ibaillanos

Primero tapo su beso y después rompo la relación. Perdón. ♬ sonido original – Ibai

Una peste alta, piesele sunt scrise și cântate din suflet. Din cele trei, doar „Beso” se bucură și de videoclip. Tot ea a fost și cea mai promovată în online, semn că în ea au cea mai mare încredere că va deveni hit.