Anul 2023 se anunță a fi unul foarte productiv pentru Lady Gaga. De când și-a descoperit pasiunea pentru actorie, artista primește roluri pe bandă rulantă. Unde mai pui că toate sunt magistrale și în producții care scriu istorie în lumea cinematografică?!

Lady Gaga a trecut de perioada de foc din punct de vedere profesional. Artista așteapta un răspuns din partea echipei de producție a filmului „Joker: Folie à Deux”. Și l-a primit exact așa cum și-a dorit și anume, pozitiv. Gaga s-a numărat printre preferate producătorilor pentru rolul lui Harley Quinn, asta după ce Margot Robbie a fost scoasă din joc.

Partea a doua a celebrului film va fi un musical și în va aduce, din nou, în prim plan pe nimeni altul decât Joaquin Phoenix. Momentan, nu au fost făcute publice prea multe detalii despre pelicuă. Regizorul Todd Phillips a spus că va fi vorba despre un alt Univers D.C față de cel cu care ne-am obișnuit. „Joker: Folie à Deux” se va lansa în 2024.

Anul trecut, Lady Gaga a bifat un alt rol de excepție. Patrizia Reggiani în filmul „House of Gucci” a fost o adevărată provocare, iar artista a exersat luni întregi pentru a putea intra în pielea personajului.

Lady Gaga se luptă constant cu depresia

Lady Gaga este exemplul concret de succes obținut prin multă muncă. Artista a dat tot ce a avut mai bun pentru ca materialele semnate de ea să fie la superlativ, iar asta a însemnat mult sacrificiu. Pe lângă sutele de nopți nedormite, Gaga s-a mai confruntat și cu anxietatea și depresia. Despre toate acestea, artista a vorbit de curând cu fanii ei.

„A fost un moment în viața mea când am crezut că nu voi mai fi pe scenă. Am fost atât de tristă încât nici măcar să visez nu mai puteam. Mi-am revenit din acest coșmar cu dragoste, susținere, încredere, curaj, talent și dedicare. Sunt recunoscătoare pentru tot”, a spus Lady Gaga.