Lady Gaga a revenit acolo unde îi place cel mai mult și anume, pe scenă. Artista a dat drumul de ceva timp Turneului „Chromatica Ball” și a bifat unele dintre cele mai mari orașe din lume. Fanii lui Gaga sunt ochi și urechi la ea, iar cei mai vigilenți surprind momente unice.

Cu toții știm că viața de artist nu este deloc una ușoară, iar Lady Gaga trăiește asta pe propria piele. Oricât de ușor poate părea, chiar și atunci când urcă pe scenă poate fi un pericol. Tocmai de aceea, internauții sunt de părere că artista a dus ideea de „protecție” la următorul nivel.

După episoadele care circulă în online cu Kid Cudi care este atacat cu sticle pe scenă, Lady Gaga clar nu a vrut să treacă prin aceleiași momente. Artista și echipa ei se pare că au gândit ceea ce se poate numi un scut de protecție invizibil. Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este „cum de a fost văzut, dacă este invizibil?”

Unul dintre fanii din mulțime prezenți la „Chromatica Ball” a surprins momentul în care altcineva a aruncat cu un obiect către Gaga. Ce să vezi? Aceasta s-a oprit la o distanță considerabilă de artistă. Asta l-a făcut pe internaut să scrie: „CONFIRMAT: Lady Gaga are un scut de forță invizibil menit să o protejeze de obiectele periculoase, așa cum puteți vedea în video.”

 

 

Lady Gaga, într-o luptă continuă cu depresia

Lady Gaga este exemplul concret de succes obținut prin multă muncă. Artista a dat tot ce a avut mai bun pentru ca materialele semnate de ea să fie la superlativ, iar asta a însemnat mult sacrificiu. Pe lângă sutele de nopți nedormite, Gaga s-a mai confruntat și cu anxietatea și depresia. Despre toate acestea, artista a vorbit de curând cu fanii ei.

„A fost un moment în viața mea când am crezut că nu voi mai fi pe scenă. Am fost atât de tristă încât nici măcar să visez nu mai puteam. Mi-am revenit din acest coșmar cu dragoste, susținere, încredere, curaj, talent și dedicare. Sunt recunoscătoare pentru tot”, a spus Lady Gaga.