Au trecut aproape trei luni de când Messi a adus Argentinei unul dintre cele mai râvnite titluri din lume. Câștigător al Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, Lionel este idolul argentinienilor. Iar pentru cei care credeau că fanatismul microbiștilor va fi un sentiment de moment, ei bine, v-ați înșelat!

Lionel Messi este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lume. Pe lângă faptul că este o legendă a fotbalului, acum, mai mult ca niciodată, a intrat la inimile fanilor. Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar i-a adus trofeul la care spera atât de mult.

Faptul că Messi a adus victoria Argentinei a însemnat foarte mult pentru fanii lui. Tocmai de aceea, încă de la primele goluri, străzile din Argentina s-au umplut cu milioane de suporteri. Ziua în care Messi a câștigat meciul din Qatar a fost declarată zi liberă națională în Argentina. Ba chiar autoritățile plănuiau să pună chipul lui Lionel pe bancnota națională.

Acest fanatism continuă și în prezent, la mai bine de trei luni de la Campionatul din Qatar. Acum câteva zile, celebrul fotbalist împreună cu soția și copii lui au aterizat în Buenos Aires. La scurt timp, Messi a ieșit să ia cina la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Argentina. Oricât de bine „păzită” ar fi fost informația, fanii tot au reușit să afle unde este idolul lor.

Astfel, în câteva minute în fața restaurantului Don Julio s-au strâns sute de admiratori. Toți strigau într-o singură voce numele idolului lor. Messi abia a reușit să iasă din restaurant cu ajutorul bodyguarzilor, dar nu fără a le zâmbi fanilor și a se bucura de prezeța lor.

Messi are cea mai apreciată poză din istoria Instagramului

Lionel a fost și încă este pe buzele tuturor. Fotbalistul a jucat o carieră întreagă pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. În urmă cu câteva luni, în Qatar, dorința lui a devenit realitate. Messi și, implicit, echipa lui au câștigat finala împotriva Franței. Tot începând de atunci, Lionel a devenit cel mai bun fotbalist din lume, iar tot ceea ce întâmplă cu el, dar și cu fanii lui este o adevărată nebunie.

Imediat după ce i-a fost înmânat trofeul, Messi a postat o imagine pe contul lui de Instagram. Fotbalistul nici nu își imagina ce avea să se întâmple la câteva ore de la postare. Suporterii lui sunt numeroși și la fel a fost și numărul de like-uri primit de Messi la imaginea cu trofeul din Qatar. Mai exact, aproape 76 de milioane de fani au tocit butonul de like pentru victoria lui Lionel.