Maluma Baby revine mai în forță ca niciodată. Artistul le-a promis fanilor că va lansa piesă nouă și s-a ținut de cuvânt. „Junio” a avut premiera la Billboard Latin Music Awards, dar nu a fost singura surpriză pentru fanii lui Papi Juancho.

Maluma a fost destul de discret cu viața lui amoroasă. Vorbim la timpul trecut pentru că, în prezent, artistul nu se mai ascunde deloc. Fanii lui știu că acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Susana Gomez, însă dățile în care au apărut împreună au putut fi numărate pe degetele de la o mână. Pe parcurs ce relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă, cei doi au decis să se afișeze mai des. Dacă până acum Susana stătea retrasă la show-urile lui, de data asta, Maluma a pus-o direct în lumina reflectoarelor.

Aseară, la Billboard Latin Music Awards, Maluma a cântat, în premieră, piesa „Junio”. Artistul a făcut show pe scenă, dar, de departe, momentul culminat a avut loc la finalul piesei. Imediat cum a terminat de cântat, Papi Juancho a coborât de pe scenă și a mers în public. În primul rând îl aștepta iubita lui, Susana Gomez, care a primit un sărut pasional din partea lui Maluma.

Cine este, de fapt, Susana Gomez, iubita lui Maluma

După despărțirea de Natalia Barulich, Maluma a suferit o dublă trădare. Natalia s-a combinat cu Neymar, iar prietenia dintre el și cântăreț s-a dus de râpă, odată cu relația. Pretty boy nu a petrecut prea mult timp încercând să-și lingă rănile. Papi Juancho a început să iasă cu noua lui iubită, Susana Gomez. În august 2020 au fost fotografiați de paparazzi pentru prima dată împreună. De atunci au fost văzuți călătorind în diferite orașe, inclusiv acum, cu ocazia Papi Juancho Europe Tour, dar pe social media, Pretty boy aproape că nu s-a afișat deloc cu noua iubită.

Potrivit presei internaționale, Susana nu face parte din industria media, ci este arhitectă. Are un business propriu, o firmă care se ocupă cu decorațiuni interioare. Ea și Maluma s-au născut în același oraș: Medellin. 

Unul din motivele pentru care cei doi au ales să-și țină idila departe de ochii curioșilor este că Susana a fost căsătorită până de curând. Nu se știe dacă Maluma a fost motivul rupturii dintre ea și fostul soț sau dacă Pretty boy a intrat pe fir când ea divorțase deja, dar ar putea fi o explicație pentru faptul că au ales să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor și ai presei. 

Maluma, sărut pasional cu iubita lui la Billboard Latin Music Awards. Publicul a fost în delir
Profimedia