Pretty boy, dirty boy Maluma este unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume. Artistul este conștient că este vânat și datorită succesului pe care îl are și de fiecare dată când are ocazia subliniază faptul că lucrurile nu au fost mereu așa.

Singur și disponibil, dar totuși cu pretenții! Maluma știe ce are de oferit, așa că persoana care va sta lângă el trebuie să aibă multe calități. Pretty boy are milioane de admiratoare, iar după despărțirea de Natalia, la brațul artistului nu a mai apărut o altă domnișoară dornică să îi arate sentimentele pe o perioadă îndelungată. În documentarul pe care l-a lansat mai demult, Maluma spunea că partenera lui ar trebui să îl iubească pe Juan Luis persoane, nu pe Maluma artistul, iar asta spune multe.

Uite cine a trecut prin viața artistului:

Belinda. Prințesa muzicii latino, Belinda tocmai ce se despărțise de iubitul ei, Criss Angel atunci când Maluma i-a dat mesaj pe Twitter. Cei doi nu au rezistat prea mult, mai exact câteva luni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beli (@belindapop)

Anitta. Maluma și Anitta au colaborat de multe ori, iar fanilor a început să li se pară suspectă apropierea dintre cei doi. Cea care a vorbit despre relația dintre ei a fost Anitta. Artista a recunoscut că între ea și Maluma a fost ceva între o aventură și o relație.

Yeinly Castro. Ceea ce a fost între modelul din Venezuela și Maluma nu poate fi rezumat în câteva cuvinte. Chiar dacă cei doi nu a rezistat mult timp, relația lor a fost una intensă și au fost surprinși mereu de paparazzi în ipostaze tandre.

Natalia Barulich. Maluma și Natalia Barulich au format unul dintre cele mai hot cupluri și chiar dacă s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului, cei doi nu au rezistat mai mult de 2 ani. Despărțirea lor nu a fost una tocmai pașnică. Natalia l-a criticat pe Maluma în toate interviurile pe care le-a dat după despărțire, spunând că este mult prea ocupat și că niciodată nu a avut timp pentru ea.

Winnie Harlow. Maluma a fost văzut cu modelul Winnie Harlow luând masa la un restaurant din Queens, New York: "Erau intr-o zona privata", a declarat o sursă. Cei doi au fost văzuți și "dansând apropiați" la petrecerea de după lansarea DSquared2 x Maluma 11:11 World Tour și după concertul artistului din Madison Square Garden.

Susana Gomez. După despărțirea de Natalia, Maluma pare că și-a găsit alinarea în brațele Susanei Gomez, iar cei doi păreau a fi couple goals. Maluma și Susana au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din L.A, îmbrăcați la fel.