Nu mai este niciun secret faptul că Madonna nu are limite. Chiar dacă a trecut de 60 de ani, artista se simte și arată mai bine ca niciodată. Unde mai pui că social media a cucerit-o instant și că este extrem de activă pe TikTok?!

De când este singură și disponibilă, Madonna o ține într-o distracție continuă. Artista a avut o perioadă în care a stat retrasă, dar, acum, a ajuns la concluzia că social media i se potrivește mănușă. Drept urmare, orice activitate pe care o face, Madame X o postează pe TikTok. Ce-i drept, comunitatea ei de urmăritori crește pe zi ce trece, așa că Madonna trebuie să îi răsfețe. Și cum altcumva mai bine dacă nu prin videoclipuri hot?!

Recent, diva s-a filmat într-o ținută provocatoare care i-a scos în evidență formele. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți verzi și cu o cămașă cu decolteu amețitor, Madonna a reușit să adune peste 170 de mii de like-uri din partea fanilor. Diva demonstrează că vârsta este doar un număr, iar mersul pe tocuri nu este deloc o problemă pentru ea. Urmăritorii au asaltat-o cu mii de complimente, dar Madame X nu duce lipsă nici de hateri. Unii dintre cei care o urmăresc pe Madonna nu s-au ferit să îi spună că pare o combinație între Jeffree Star și Donatella Versace.

@madonna

What it’s like dating men………… 😂😂😂😂 ♬ original sound – M.M.

Madonna regretă că a spus „da” de două ori în fața altarului

Madame X a fost mereu sinceră și asumată, indiferent dacă a fost vorba de carieră sau de viața personală. Recent, artista a decis să fanii ei merită să știe mai multe detalii despre trecutul ei amoros. În special, despre cei doi soți ai săi. Diva a răspuns întrebărilor primite de la admiratorii ei, iar întreg materialul cu confesiunile ei este deja postat pe Youtube.

Madonna a fost întrebată care este cel mai mai regret al ei și nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a dat răspunsul. Nu mai este niciun secret că îi place să fie libertină și să nu îi impună nimeni reguli. Tocmai de aceea, diva pop nu este bucuroasă deloc de faptul că s-a căsătorit de două ori.

Pentru cei care nu știau deja, Madonna a fost căsătorită cu Sean Penn între 1985 și 1989. După despărțirea de el, artista s-a căsătorit cu Guy Ritchie, dar nici mariajul acesta nu a rezistat. În urmă cu câțiva ani, Madonna spunea că nu regretă niciun mariaj, ci doar le consideră „telenovelele nepotrivite” în care a trăit. Well, se pare că s-a răzgândit între timp.

Madonna s-a filmat mai hot ca niciodată, iar fanii au reacționat. „When Jeffree Star meets Donatella Versace”
Hepta