Scandalul dintre Shakira și Pique pare a fi departe de a se termina. Nu o spunem noi, ci acțiunile celor doi foști parteneri. În timp ce Shakira se agită și lovește cu vorbe grele în cel care i-a fost iubit mai bine de 10 ani, Pique joacă altă carte. Evident, la fel de dureroasă.

Shakira a început anul cu gânduri nu foarte pașnice. Artista a rezistat tot anul 2022, a tăcut, însă, atunci când a lansat piesa nouă, s-a asigurat că-l lovește pe Pique acolo unde îl doare cel mai tare. Diva latino a stârnit un val de reacții cu melodia în care l-a umilit pe fostul ei iubit, dar și pe Clara Chia, actuala lui iubită. Inițial, Pique nu a vrut să-i răspundă Shakirei, însă, se pare că nu s-a putut abține de tot.

Recent, fotbalistul a postat o imagine cu cea care îl face fericit acum. Pique și Clara Chia și-au oficializat relația pe Instagram, spre surprinderea urmăritorilor. Fostul partener al Shakirei nu are de gând să se mai ascundă, așa că a decis că acesta este cel mai potrivit gest de a-i demonstrat Clarei intențiile sale. Imaginea a primit peste 3 milioane de like-uri, dar, așa cum era de așteptat, a stârnit și o mulțime de controverse.

Cine este, de fapt, Clara Chia, iubita lui Pique

Gerard Pique se iubește cu o studentă de 23 de ani. Tânăra se specializează în zona PR-ului. Se pare că tot așa a reușit să îl cucerească și pe fotbalist. Aceasta s-a ocupat o bună perioadă de timp de evenimentele fostului iubit al Shakirei. Acum, a ajuns la brațul lui. Inițial, porumbeii nu au dat nimic din casă. Dar, surse din anturajul lor au făcut deja primele declarații pentru The Sun.

„Gerard și Clara se văd de câteva luni. Și-au păstrat relația departe de ochii curioși ai fanilor. Au șters conturile de socializare ale Clarei, ca să nu fie găsite fotografii cu ea.”