Nu mai este niciun secret faptul că vedetele se pregătesc cu luni înainte de marele Festival de la Cannes. Doamnele și domnii se asigură ținutele lor sunt fără cusur și că strălucesc din cap până în picioare. Ei bine, unele dintre staruri aleg să fie comode pe durata întregului eveniment, așa că apelează la anumite artificii stilistice.

Festivalul de la Cannes a debutat în forță cu cele mai bune filme, dar și ținute. Divele au atras privirile tuturor și au strălucit în rochii și pantofi scumpi. Ei bine, de la această regulă au existat și excepții, iar una dintre ele este nimeni alta decât Jennifer Lawrence. Actrița, câștigătoare a Premiului Oscar, a decis să sfideze regulile și s-a afișat nonconformist

Jennifer a purtat o rochie voluminoasă, roșie, semnată de casa de modă Dior. Actrița a atras toate privirile, dar nu datorită rochiei, ci datorită încălțărilor. Aceasta a ales să poarte o pereche de slabi, negri și a crezut că va trece pe sub radar neobservată. Însă, Lawrence a scăpat din vedere un detaliu important. Și anume, acela că, atunci când a coborât scările, șlapi s-au văzut în toată splendoarea lor.

Important este să te simți bine la Cannes

În timp ce mulți s-au grăbit să o critice, au existat și vedete care i-au apreciat inițiativa. Una dintre ele a fost Kristen Stewart, cunoscută pentru ținutele ei nonconformiste. În trecut, actrița din „Twilight” a renunțat și ea la pantofii cu toc chiar pe covorul roșu. Motivul?! A vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la presiunea care se pune pe femei de a purta pantofi cu toc, chiar și când nu este cazul.

Jennifer Lawrence nu a mers doar în șlapi la Festivalul de la Cannes, ci a venit și cu o surpriză pentru fani. Este vorba despre „Bread and roses”, documentarul realizat chiar de ea, în inima Afganistanului. Actrița a urmărit poveste femeilor care au trăit sub presiunea talibanilor, iar acum își dorește ca materialul să ajungă în cinematografe.