Harry Styles este pe val mai mult ca niciodată. Artistul a fost invitat la toate galele importante din industria muzicală și nu a plecat acasă fără un trofeu. Acum, în atenția fanilor săi a ajuns planul amoros al artistului care pare că și-a găsit sufletul pereche.

Harry Styles a creat un întreg val de controverse cu cele mai recente apariții ale sale. După despărțirea de Olivia Wilde, s-au speculat multe despre viața sa amoroasă. Fanii au crezut că noua lui iubită este un model din Australia, dar se pare că realitatea este alta. Cea care i-a furat inima lui Harry este o vedetă destul de cunoscută, un trecut amoros destul de tumultos. Tobele, vă rugăm!

Emily Ratajkowski este cea care i-a dat lui Harry lumea peste cap. Multe voci susțin că cei doi nu au prea multe în comun, dar știți cum se zice?! „Extremele se atrag!” De data asta, tot ce se întâmplă între model și artist nu mai este la nivelul de supoziție, ci este totul cât se poate de concret. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, așa că fanii nu au avut nevoie de prea multe explicații.

Harry Styles nu are deloc gusturi rele

Fanii se bucură foarte mult pentru Harry. Momentan, artistul se află în Tokyo, acolo unde susține turneul „Love on tour”. De când s-a despărțit oficial de Olivia Wilde, artistul nu a mai avut nicio relație serioasă. Cei doi au pus punct relației după mai bine de doi ani în care au fost împreună. Niciunul dintre ei nu a oferit detalii cu privire la acest eveniment. Însă, se pare că de vină ar fi clișeica „nepotrivire de caracter”.

În ceea ce o privește pe Emily și ea este liberă de contract. Modelul a divorțat de soțul ei, chiar dacă au împreună un băiețel. Între timp, despre ea s-a speculat că ar fi avut mici relații cu Pete Davidson, dar și cu Brad Pitt. Evident, niciuna dintre ele nu a fost confirmată.