Hailey Bieber a fost răsfațata săptămânii, nu a zilei. Soția lui Justin a împlinit 26 de ani, iar acesta a fost un motiv bun de sărbătoare. Și cum Justin se simte deja mult mai bine, modelul a pus degetul pe hartă și a ales să sărbătorească tocmai în Tokyo.

Hailey Bieber s-a răsfățat la cei 26 de ani pe care îi are. Modelul a vrut ca totul să fie special într-o zi atât de importantă și cum banii nu sunt o problemă, Tokyo a fost destinația perfectă pentru asta. Fostul model și-a luat soțul și cei mai buni prieteni și au petrecut până în zori. De pe lista invitaților nu a lipsit nici Kendall Jenner care a atras toate privirile pe străzile aglomerate ale metropolei.

Modelul pare că „a uitat” să-și completeze ținuta și a ieșit din casă doar în ciorapi și bluză oversized. Mulți au criticat-o pentru modul în care s-a expus în capitala Japonei, dar au fost și fani care au felicitat-o pentru silueta perfectă pe care o are. Hailey Bieber nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a ales să se afișeze mai îndrăzneață ca niciodată. Cu această ocazie, fanii ei au putut vedea că iubita lui Biebs are un nou tatuaj. De data asta, a optat pentru cuvântul „baby”, însă scris cu un font discret, așa cum și-a obișnuit deja fanii.

Hailey Bieber și Justin au avut momente grele în mariajul lor

Încă de când s-au căsătorit, Hailey a afirmat mereu că Justin este motivul pentru care se întoarce mereu cu drag acasă. Vedeta recunoaște că a ajuns în acest punct datorită efortului pe care l-au depus amândoi pentru ca relația lor să meargă. Deisgur, obstacole au fost la tot pasul. Toată lumea își amintește cu Hailey a fost mereu comparată cu Selena Gomez. Atunci, modelul a fost la un pas de a intra în depresie din cauza asta.

„Amândoi am depus eforturi colosale. La finalul zilei, el este cel mai bun prieten al meu. Am muncit mult pentru a ajunge aici. Mai știu și că, atunci când vor apărea copiii, va trebui să muncim la fel de mult.”