Hailey și Justin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu câțiva ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Relația lor nu a fost deloc una lipsită de probleme, mai ales că Biebs este înconjurat de femei frumoase.

Justin Bieber și soția lui demonstrează că iubirea adevărată chiar există. Cei doi au o relație foarte sudată, deși nu le-a fost întotdeauna ușor și au avut de-a face cu multe provocări, mai ales la începutul relației.  Puțini sunt însă cei care știu cum a început povestea lor de dragoste. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când erau copii, dar habar nu aveau pe atunci că, după niște ani, vor deveni suflete pereche.

Hailey și Justin s-au cunoscut în 2009, pe vremea când ea avea 12 ani, iar el – 15. Modelul a declarat ulterior în Vogue că nu era deloc fana lui Justin, dar i s-a părut totuși că e drăguț când l-a văzut pentru prima dată. Câțiva ani mai târziu, Justin și Hailey s-au afișat pentru prima dată în calitate de cuplu, la biserica Hillsong Church.

Cei doi au intrat într-o relație în 2016, la puțin timp după ce Justin se despărțise definitiv de Selena. Timp de doi ani au avut o relație on-off, până în 2018, când și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au căsătorit în secret, la sfârșitul aceluiași an. 

Hailey a recunoscut mereu că este o fire destul de geloasă, dar acum, odată cu maturizarea, și-a dat seama că nu are motive să se îngrijoreze. Bieber îi va fi mereu alături și nici nu se pune problema de înșelat. Totuși, la un moment dat, Hailey a fost geloasă chiar pe buna ei prietenă, Kendall Jenner. Justin și Kendall petreceau mult timp împreună, iar simțul de posesivitatea al lui Hailey s-a activat imediat.

@wealth100x

 

♬ Don’t Blame Me – Taylor Swift