Nu mai este niciun secret faptul că Hailey Bieber a fost mereu în centrul controverselor. Deși a împlinit 4 ani de căsnicie cu Justin Bieber, vedeta încă este pusă la zid de către fani. Admiratorii fostului cuplu Jelena au acuzat-o ani la rând pe Hailey că s-a băgat în relația artistului cu Selena.

Hailey Bieber este pe buzele tuturor, mai ales de ieri, de când a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Justin și despre cum a început totul. Invitată în cadrul podcastului „Call her daddy”, fostul model nu a scăpat nici de întrebarea „I l-ai suflat pe Justin Bieber Selenei Gomez?”

Hailey a fost destul de deranjată de această curiozitate, mai ales că mereu s-a vorbit despre o rivalitate între ea și Selena. Fără să stea prea mult pe gânduri, soția lui Justin a explicat cu subiect și predicat cum a început relația dintre ea și Justin și ce legătură a avut Selena Gomez în toată povestea.

Hailey Bieber respectă relația lui Justin cu Selena

„Când am început să ieșim, el nu era în nicio relație. Nu îmi stă în caracter să intervin în relația cuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu am făcut asta și nici nu o voi face vreodată. Știu că uneori mai rămân sentimente între persoanele care se iubesc, dar aici nu a fost vorba de asta.

Suntem împreună de la 18 ani, deși mulți s-au întrebat cum de am ajuns să ne logodim atât de repede. Știu cum se vede situația din afară. Justin nu a trebuit să închidă nicio ușă pentru că nu era într-o relație. Este o întreagă istorie, dar nu a fost relația mea, o respect. Justin a închis acel capitol și cred că este cel mai bun lucru pe care l-a făcut pentru el. Îmi e foarte greu să vorbesc despre asta.”

Oricât de sinceră ar fi fost Hailey, fanii Selenei nu au fost deloc impresionați de gestul ei. Întreg internetul o critică pentru că a ales să vorbească despre asta chiar acum, cu câteva zile înainte ca Sel să lanseze un documentar despre sănătatea mentală.

@jessthereporter

Hailey Bieber addresses if Justin Bieber was there with someone else while with her… #haileybieber #justinbieber #selenagomez #callherdaddy ♬ original sound – Jess Lucero❤️‍🔥☕️