Hailey și Justin Bieber formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Din exterior, pare că între cei doi totul este numai lapte și miere. Realitatea este cu totul și cu totul alta, iar Hailey și-a făcut curaj să vorbească despre asta. 

Luna viitoare, Hailey și Justin Bieber aniversează patru ani de căsnicie. Cu această ocazie, cei de la Harper’s Bazaar au invitat-o pe Hailey să fie protagonista celui mai recent număr al publicației. Fostul model a oferit și un interviu extrem de sincer în care a vorbit despre toate provocările care au venit la pachet odată cu statutul de soție.

Încă de când s-au căsătorit, Hailey a afirmat mereu că Justin este motivul pentru care se întoarce mereu cu drag acasă. Vedeta recunoaște că a ajuns în acest punct datorită efortului pe care l-au depus amândoi pentru ca relația lor să meargă. Deisgur, obstacole au fost la tot pasul. Toată lumea își amintește cu Hailey a fost mereu comparată cu Selena Gomez. Atunci, modelul a fost la un pas de a intra în depresie din cauza asta.

„Amândoi am depus eforturi colosale. La finalul zilei, el este cel mai bun prieten al meu. Am muncit mult pentru a ajunge aici. Mai știu și că, atunci când vor apărea copiii, va trebui să muncim la fel de mult.”

Hailey Bieber recunoaște că mariajul cu Justin nu este deloc ușor. „Am muncit foarte mult pentru această relație”
Hepta

Justin și Hailey au fost la un pas de divorț

Justin și soția sa au trecut prin perioade dificile. Nu de puține ori au fost la un pas de a divorța. În urmă cu câteva luni, Hailey și-a făcut curaj și a vorbit despre divorț și despre momentele tensionate.

Hailey a recunoscut în podcastul In Good Faith cu Chelsea & Judah Smith că a vrut de multe ori să renunțe la relația cu Justin, dar mama ei a fost mereu lângă ea și a încurajat-o să mai acorde o șansă iubirii.

„Îmi amintesc că am sunat-o de multe ori. Odată eram în Brooklyn și am sunat-o, plângeam și îi spuneam că nu mai pot să continui așa, că nu mai pot într-o astfel de relație. Mama era atât de calmă și îmi spunea că totul va trece și că totul va fi bine. Chiar am simțit că am parte de tot sprijnul din lume. Dacă nu aveam susținerea mamei, era de zeci ori mai greu. Și așa și tot a fost cel mai dificil moment din viața mea.”