A trecut mai bine de un an de când Shakira a descoperit că Gerard Pique i-a fost infidel. Artista nu a putut trece peste această gafă, așa că a decis să pună punct relației. În continuare, diva latino aruncă săgeți către cel care i-a fost, cândva, partener. Acum, Pique nu a mai putut să se abțină și a făcut primele declarații despre acest scandal.

Shakira și Gerard Pique au format unul dintre cele mai solide cupluri. Timp de mai bine de 10 ani, cei doi și-au consolidat relația și păreau că vor rămâne mereu împreună. Se pare că Pique a călcat strâmb, iar asta a enervat-o la culme pe Shakira. Furia artistei se simte cel mai bine în piesele pe care le lansează de ceva vreme. Aproape că nu există vers în care să nu-i umilească pe Pique și pe actuala lui iubită, Clara Chia.

Până în prezent, fanii nu prea au auzit multe din partea lui Pique. Fotbalistul a preferat să păstreze tăcerea și să nu pună paie pe foc. Dar cum atacurile din partea Shakirei nu par a se opri prea curând, fotbalistul a vrut să își comunice poziția față de acest scandal. Gerard vrea ca cei doi copii ai săi să nu aibă de suferit de pe urma acțiunilor pe care le face mama lor. Tocmai de aceea, el vrea să balanseze situația și să rămână partea diplomatică.

„În continuare, fac doar ce vreau! Vreau să fiu fidel doar principiilor mele. Nu am vrut să dau bani ca să îmi spăl imaginea. Au fost schimbări în viața mea. Important e că am reușit să rămân fericit. Fiecare părinte are datoria să își protejeze copiii, iar asta se aplică și în cazul meu.”

Gerard Pique se pregătește de căsătorie?!

Gerard Pique este foarte fericit alături de Clara Chia. Deși au trecut luni bune de când și-au oficializat relația, cei doi preferă să rămână discreți cu apariții în public. Asta se datorează, cel mai mult, reacțiilor pe care le au fanii atunci când o văd pe Clara. Multe voci o critică pentru că i l-a „suflat” pe Pique Shakirei și că le-a distrus relația.

Pique nu pune la suflet astfel de reacții. Ba chiar are planuri serioase cu actuala lui iubită. Aproapiații lor spun că cei doi vorbesc constant de o posibilă căsătorie. Potrivit prietenilor celor doi, se pare că Gerard și Clara vor un eveniment intim, fără prea mult invitați. Și cum cei doi vorbesc foarte des despre acest subiect, asta îi face pe cei din cercul lor de prieteni să creadă că fotbalistul a cerut-o, deja, de soție.

În cazul în care cei doi ajung în fața altarului, aceasta ar fi cea mai puternică lovitură pentru Shakira. Orgoliul artistei ar fi atacat de faptul că ceea ce nu a reușit ea într-un deceniu, a reușit Clara în câteva luni.