Drake este unul dintre cei mai de succes rapperi din întreaga lume. Acum, @champagnepapi culege roadele muncii sale, dar nu mulți știu câte ore de stres se află în spatele fiecărei reușite. Una dintre persoanele în măsură să vorbească despre asta este chiar bodyguardul lui.

Nu mai este niciun secret faptul că Drake are milioane de fani în întreaga lume. La concerte sau în turneu, se creează o adevărată isterie în jurul lui. Când lucrurile o iau razna, este momentul pentru ca bodyguarzii lui să intervină. Rapperul are o armată de „îngeri păzitori”, unii dintre ei sunt chiar de la începutul carierei sale lângă el. Cel mai vechi bodyguard al lui Drake a vorbit, recent, despre experiențele sale alături de rapper și despre cum i s-a schimbat viața alături de starul canadian.

„Lucrez pentru Drake de șase ani. Să fii lângă un artist la un asemenea nivel, este wow. Seară de seară este plecat, mai ales atunci când are turneu. Aproape că nu are nici măcar o seară liberă, atât de mult muncește! Realizez că acel nivel de muncă, dar și constanța sa sunt pur și simplu nebunești. A fost mereu o persoană care m-a susținut în viața de zi cu zi. Și nu doar el, ci și toți cei din jurul lui. Sunt cu el tot timpul, dar petrec multe ore și cu alte persoane. De exemplu, cu stafful. Sunt ca o familie pentru mine.”

Drake a luat cu asalt Spotify-ul

Drake atrage succesul ca un magnet. Toate piesele pe care le lansează artistul ajung pe primele poziții în topuri și adună milioane de vizualizări. Până în prezent, Drake are multe piese ce au trecut demult de un miliard de vizualizări. La toate astea se adaugă și performanțele de la diferite gale de unde rapperul a plecat cu multe premii acasă.

Acum, Drake a devenit artistul cu cele mai multe piese care au depășit un miliar de vizualizări. Mai exact, 10 dintre cântecele lui Drake au intrat în clubul miliardarilor în ascultări. Astfel, Drake devine primul rapper din istorie care se poate lăuda cu acest record.