Drake demonstrează că nimeni și nimic nu este mai presus de familia lui. Artistul își iubește nespus de mult părinții și, pe lângă faptul că le spune asta zilnic, le și arată prin fapte.

Drake își uimește fanii în fiecare zi. În ultima perioadă, aceasta a trecut prin multe experiențe, de la Covid, până la concerte peste concerte. Acum, pe final de săptămână, acesta a trecut pragul artistului tatuator și a mai adăugat un desen la colecție. De data asta, tatuajul este pentru mama lui. Drake nu a exagerat, ci a pus doar inițialele mamei sale, Sandra Gale.

Fanii au fost extrem de încântați de alegerea lui Drake și cred că se potrivește de minune cu cel pe care îl are pentru tatăl lui. Nimeni nu a știut de inițiativa rapperului, ci au văzut direct rezultatul care este uimitor.

 

 

Drake, ironie la adresa tatălui său

Fiecare avem în familie un membru care se pricepe de minune să ne facă de râs. Drake experimentează și el asta pe propria piele. Tatăl rapperului pare că este la curent cu toate trend-urile și nu l-a sărit moda tatuajelor.

Drake nu mai are nevoie de nicio confirmare a faptului că familia este foarte mândră de el. Chiar dacă nu îi spun asta prin cuvinte, îi arată zilnic. Cel puțin, tatăl lui chiar face asta, la propriu. Dennis Graham și-a tatuat fața rapperului în 2017. Atunci, aceasta a apelat la Money Mike, un artist tatuator care a apărut și în show-ul „Ink Master”, difuzat de Paramount.

Drake i-a întors „favorea” tatălui său și s-a tatuat și el în semn de recunoștință. Acesta are un desen special pentru Dennis, făcut de nimeni altul decât Dr. Woo, celebru în lumea vedetelor. Acesta a tatuat nume precum Selena Gomez, Justin Bieber și Hailey Bieber, așa că recomandările sunt dintre cele mai bune.

#inked. Drake s-a tatuat pe față pentru mama lui. A fost o alegere inspirată sau nu?
Hepta