2022 a fost, fără doar și poate, anul lui Maluma. Artistul a lansat album nou, a avut concerte în toate lumea, iar business-urile i-au mers ca pe roate. Și pentru că nimic din toate astea nu ar fi fost posibile fără fanii lui, Pretty Boy a decis să li se confeseze.

Maluma a descoperit succesul fix când nu se aștepta. Deși muzica era una dintre marile lui pasiuni, multă vreme s-a concentrat asupra fotbalului. Avea toate șansele să facă performanță în acel domeniu, însă chemarea către muzică a fost mult mai mare.

Cu ajutorul mătușii sale, Maluma a reușit să pătrundă în industria muzicală și chiar să bifeze primele concerte. După un timp, acesta a simțit nevoia să lucreze la un nivel profesionist. Astfel, a apărut în viața lui Miguel Lua, impresarul care l-a condus către succes.

În timp ce cariera lui nu mai are nevoie de prea multe introduceri, în viața personală există destul de multe secrete. Pe unele dintre ele, Maluma le-a divulgat într-un interviu recent cu cei de la Billboard.

1 – deși pare greu de crezut, Papi Juancho are fobie de păiajeni

2 – a avut primul sărut la 12 ani

3 – mâncarea lui preferată este chicharron, gătită acasă, nu servită în restaurantele fancy

4 – iubește să colecționeze mașini clasice, vintage

5 – aplicația lui favorită este Kuni Cam

Cum a câștigat Maluma primii lui bani

Papi Juancho provine dintr-o familie modestă din Medellin, dar nu uită niciodată de unde a plecat. Artistul a cochetat cu fotbalul înainte să se apuce de muzică. La 16 ani și-a dat seama că vrea să facă pasul decisiv spre o carieră artistică. Primii bani i-a câștigat vânzând sendvișuri în curtea liceului, iar o vreme chiar s-a speculat că ar fi câștigat bani din trafic de droguri.

Maluma a infirmat zvonurile și a povestit că, atunci când s-a hotărât să lanseze prima melodie, a cerut bani de la mătușa lui pentru a merge la studio. A fost mult până la primul hit, apoi succesul a venit sub formă de colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd sau Marc Anthony. 

Cu aplicație folosește Maluma pentru a-și edita pozele?! Uite cinci lucruri pe care nu multă lume le știe despre Papi Juancho
Hepta