Pedro Pascal a dat internetul peste cap cu o simplă comandă la Starbucks. Nici nu este de mirare, având în vedere că toate produsele comandate conțin cofeină cât pentru un întreg batalion.

Fără doar și poate, Pedro Pascal știe cum să atragă atenția. Cea mai recentă vizită a sa la Starbucks a scandalizat întreg internetul, mai ales medicii. Starul din „The last of us” și „The Mandalorian” a comandat șase shot-uri de expresso și se pare că este cel mai bun mod de începe ziua. Pentru el, nu și pentru cei care au văzut comanda.

Peste tot în lume, milioane de persoane își încep ziua cu o ceașcă de cafea. Cafeaua este binevenită, mai ales când pe ordinea de zi sunt mult task-uri de bifat. Cu asta este de acord și Pedro Pascal a cărui comandă la Starbucks nu a fost deloc una obișnuită. Mai exact, șase cafele au fost necesare pentru ca actorul să poate spună că și-a luat doza de energie.

Și, totuși, cum de a aflat lumea de comanda lui?! Simplu! Cu ajutorul TikTok-ului. Pedro Pascal s-a întâlnit pe străzile din New York cu un fan care l-a rugat să-i semneze figurina din Star Wars. Ochiul vigilent al fanilor a analizat fiecare interacțiune dintre cei doi. Așa au aflat și slăbiciunea actorului pentru o mega doză de cofeină.

@alexafromspace

Met THE DADDY of the daddies 2 weeks ago and he was pure gold #pedropascal #fyp #daddy #pedropascaledit ♬ Big Boys (sped up + reverb) – Remix – NVBR