Kylie Jenner a furat startul sărbătorilor de iarnă. Vedeta este prima din clanul Kardashian care a împodobit bradul, spre surprinderea fanilor. Well, nu este de blamat, având în vedere că anul acesta nu mai are unul, ci doi copii care îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun.

Kylie Jenner este recunoscută pentru stilul opulent pe care îl afișează în online. Miliardara nu se uită niciodată la bani, mai ales când vine vorba de mofturi, decorațiuni și home decor. Anul acesta, iubita lui Travis Scott nu a mai avut răbdare și s-a asigurat că este prima din familia ei care împodobește bradul. Vedeta a optat pentru un brad gigantic, numai bun de făcut poze lângă el.

Ca în fiecare an, familia Kardashian sigur va respecta tradiția și va opta pentru clasica felicitare. Mai mereu, divele s-au Photoshopat pentru că nu au fost niciodată prezente în formulă completă. Anyway, cu sau fără ședința foto, Kylie Jenner are un brad de „toți banii”. Miliardara a apelat la profesioniști pentru a-l împodobi, dar a avut și ajutoare de nădejde. Stormi și verișoarele ei au pus și ele câte globuri, iar rezultatul este fabulos. Cel mai probabil, la anul, vor avea ajutor și din partea lui Wolf.

Cineva i-a luat fața lui Dorian Popa! Cum arată bradul de Crăciun al lui Kylie Jenner

Kylie Jenner nu a schimbat numele băiețelului

Tot acum, iubita lui Travis Scott a postat prima imagine cu cel mic. Dar, așa cum era de așteptat, nu i se vede chipul deloc. Micuțul se afla în curte, alături de mama lui celebră. Kylie este topittă după băiețelul ei și, deși nu îl arată prea des, este clar că este mândră că a devenit mămică de băiat.

Un alt moment pe care îl așteaptă toată lumea este cel al dezvăluirii numelui. Chiar dacă l-a numit, inițial, Wolf, Kylie pare că a ajuns la concluzia că acel nume nu i se potrivește. Imediat cum a anunțat că pe mezinul familiei îl cheamă Wolf, fanii au început să dea naștere la fel de fel de meme-uri, care mai de care mai amuzante.