La începutul anului, Julia Fox și Kanye West anunțau că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au format un cuplu destul de nonconformist și la propriu, dar și la figurat. Din păcate, idila lor nu a durat prea mult, iar acum, Julia a eplicat de ce a ales să fie iubita rapperului.

Julia Fox a revenit în atenția fanilor odată cu relația controversată cu Kanye West. Cei doi au fost combinați mai bine de două luni, dar nimeni nu a crezut în relația lor. Multe voci au susținut că totul este o mișcare de marketing. Acum, Julia Fox demonstrează că nici nu s-a pus problema de așa ceva. Din contră, altul a fost motivul pentru care a ales să fie iubita lui Ye.

Pentru că în afară trendul „women support women” este extrem de bine conturat, se pare că și actrița din „Uncut Gems” se înscrie cu succes în categoria adeptelor acestui curent. Julia a recunoscut că a stat cu Kanye doar pentru a o scăpa pe Kim Kardashian de el.

„Înainte de toate, Kanye era normal în preajma mea. L-am cunoscut cu ani în urmă, atunci când duceam hainele să le vând la magazinul surorilor Kardashian. Mereu am îndrăgit-o pe Kim. Îmi amintesc când Kanye mi-a dat primul mesaj și nu am răspuns. Nu am vrut să mă complic cu o altă celebritate pentru că știam ce presupune asta și niciodată nu e așa cum te aștepți. E plictisitor.

Apoi, m-am gândit mai bine și mi-am zis că, poate așa, o salvez pe Kim Kardashian. În acel moment, am știu că dacă cineva poate face asta, eu sunt aceea, pentru că mi-am setat mintea spre așa ceva”, a spus Julia .

De ce s-au despărțit Julia Fox și Kanye West

Dragostea celor doi nu a durat mai mult de o lună. Decizia separării pare că i-a aparținut Juliei. Actrița din „Uncut Gems” a promis că va rămâne prietena și colaboratoarea lui Kanye, dar că nu va mai putea fi iubita acestuia.

Kanye nu se aștepta la o astfel de mișcare din partea Juliei. Mai ales că lucrurile păreau că funcționează destul de bine între ei. După ce și-au asumat idila pe covorul roșu de la Paris Fashion Week, toată lumea a crezut că relația lor avansează super repede și capătă o nouă dimensiune. Surse din anturajul Juliei au declarat pentru presa internațională că unul dintre motivele despărțirii ar fi fost Kim. Mai exact, faptul că rapperul încă se mai gândea cum s-o recucerească pe fosta lui parteneră.