Premiile Oscar au fost pline de surprize anul acesta. Nu toate vedetele și-au făcut apariția coborând din limuzine glam. Au existat și vedete care au decis să adauge sare și piper întregii experiențe, așa că au adoptat varianta mersului cu autobuzul.

Toată lumea este obișnuită ca la Premiile Oscar vedetele să vină cu cele mai luxoase mașini. Ei bine, de la orice regulă nescrisă există și excepții. De data asta, excepțiile au fost Ed Begley și fiica sa. Cei doi au ales să folosească autobuzul pentru a ajunge la Oscaruri, iar întreaga experiență a fost o adevărată peripeție.

Ed Begley profesează în domeniul actoriei încă din 1960, dar nu s-a gândit că va face asta, vreodată. A fost pentru cea de-a treia oară când a bifat prezența la Premiile Oscar. De data asta, a luat-o și pe fiica lui și a vrut ca totul să se transforme într-o experiență de neuitat.

Hayden, fiica actorului a documentat totul pentru fanii de TikTok. Filmulețul a devenit viral instant, iar fanii nu s-au putut abține că nu ofere cele mai cool reacții. În filmarea respectivă, se poate observa cum amândoi sunt îmbrăcați glam și așteaptă autobuzul, în soare. Apoi, coboară și fac transferul către metrou.

„Duminica, circulă din 25 în 25 de minute”, a notat Hayden.