Alexia Eram va avea parte, pentru următoarele două luni, de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei. Împreună cu Aris, fratele său, influencera a plecat pe „Drumul Soarelui”, în America Express. Mario Fresh este cel mai mare susținător al ei și, înainte ca iubita lui să plece, i-a pregătit o surpriză.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai apreciate cupluri. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani. În tot acest timp nu au făcut decât să își consolideze și mai mult relația. Chiar dacă nu a fost totul numai lapte și miere, Alexia și Mario au demonstrat că sunt suficient de maturi pentru a trece peste orice obstacol.

Aseară, Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost conduși la aeroport pentru a pleca în cea mai frumoasă aventură din viața lor. „America Express” și „Drumul Soarelui” îi așteaptă pe cei doi frați care se declară mai pregătiți ca niciodată pentru această experiență.

Alexia Eram a plecat la drum cu atitudine de învingătoare

Alexia Eram știe mai bine ce înseamnă această competiție. Asta pentru că iubitul ei, Mario Fresh a fost concurent acum câteva sezoane. Și, pentru că îi va fi foarte dor de ea, Mario a pregătit o surpriză specială pentru iubita lui. A fost pentru prima dată când a făcut așa ceva, iar emoțiile au fost la cote maxime.

În timpul unui concert, artistul i-a transmis un mesaj iubitei sale, dar cu ajutorul publicului. Alexiei i-a fost urat mult succes și să reziste cât mai mult în competiție. Înainte de acest moment al despărțirii, cei doi îndrăgostiți au petrecut timp doar ei doi, într-o locație de vis, din România.

Cât despre fanii Alexiei Eram, aceștia nu ar trebui să își facă griji. Organizată ca de obicei, influencera a lăsat totul pregătit, în avans, pe Instagram.