În ultima perioadă, nimeni nu a mai auzit nimic de Britney Spears. Artista a luat atitudine după declarațiile făcute de Millie Bobby Brown, iar apoi s-a așternut tăcerea. Fanii fostei prințese pop cred că se întâmplă ceva foarte straniu cu ea și vinovat ar fi chiar Sam, soțul divei.

Britney Spears a stat mai bine de 13 ani sub tutela tatălui ei. Toată lumea știe că a fost una dintre cele mai sumbre perioade ale sale. Odată ce a scăpat de asta prin ordin judecătoresc și l-a întâlnit pe Sam, apele păreau că s-au mai liniștit. Britney nu a pierdut deloc timpul și, din moment ce a simțit că Sam este alesul inimii ei, s-au și căsătorit. Cei doi urmau să aibă un copil, însă artista a pierdut sarcina. Se pare că au trecut și peste acel moment, însă altceva i-a îngrijorat pe fani.

În online, circulă un videoclip în care Sam o sărbătorește pe soția sa. Ceea ce a atras atenția tuturor a fost vocea lui Britney Spears care nu pare deloc reală. Internauții bagă mâna în foc că este vorba despre o înregistrare. Potrivit lor, Britney Spears ar fi, în continuare, închisă. Ba mai mult, fanii divei cred că Sam este pe mână cu tatăl ei și că ar fi închis-o, din nou, pe Brit.

Ce spunea Sam despre căsnicia cu Britney Spears

Nu este deloc ușor să fii soțul lui Britney Spears, iar Sam a recunoscut acest lucru. Totuși, are multe aspecte pentru care îi este recunoscător soției sale și nu s-a ferit să le verbalizeze în emisiunea „Good morning America”.

Brit s-a căsătorit cu logodnicul ei în mare secret, iar evenimentul a fost de-a dreptul unul foarte reușit. La ceremonia celor doi au participat vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Kate Hudson și Gwyneth Paltrow. La eveniment a apărut, neinvitat și fostul ei soț, Jason Alexander care a fost arestat imediat. 

Cu câteva luni în urmă, Sam a ieșit în public și a expus o listă de motive pentru care îi este recunoscător soției sale.

„Nu am ieșit în evidență până când soția mea nu mi-a dat această platformă. Așa că voi fi mereu recunoscător pentru asta și îi voi mulțumi mereu. Nu iau de-a gata fiecare oportunitate pe care o primesc, dar încerc să rămân optimist în orice context.”