Gigi Hadid trece printr-o perioadă destul de tumultoasă din punct de vedere amoros. Viața modelului a fost destul de agitată, mai ales după despărțirea de Zayn Malik. Acum, că apele s-au mai liniștit, Gi se bucură de liniștea la care a visat de mai bine de un an.

În urmă cu câteva săptămâni, presa de peste Ocean specula faptul că Gigi Hadid este iubita lui Leonardo DiCaprio. Zvonurile au apărut după ce Leo s-a despărțit de partenera lui, Camila. La început, actorul și Gigi s-au afișat timid în spațiul public. Gurile rele spun că totul s-a întâmplat din cauză că modelului îi era teamă de reacția fostului ei partener, Zayn Malik.

Acum, relația celor doi pare mai solidă ca niciodată, chiar dacă au început cu pași mici. Fetița lui Gigi încă nu l-a cunoscut pe Leonardo, dar modelul speră că totul va decurge ca la carte. În schimb, tatăl modelului, Mohamed Hadid îl știe destul de bine pe actor. Mohamed și-a permis să facă o serie de declarații cu privire la relația fiicei sale.

„Se cunosc de ceva timp. Și eu m-am întâlnit cu el de câteva ori în St. Tropez, în urmă cu patru sau cinci ani. Este un bărbat minunat, mi-a plăcut de el. Nu am vorbit cu fiica mea despre domnul DiCaprio. Habar nu am ce să zic, dar cred că sunt doar prieteni. Nu am nimic de spus despre bărbații din viața fiicei mele.”, a spus Mohamed.

Ce nu a mai mers între Gigi Hadid și Zayn Malik

Vestea că Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit a făcut rapid înconjurul presei tabloide și al internetului. Potrivit revistei People, cei doi și-au spus adio, la un an de când s-a născut fetița lor. Motivul se pare că ar fi soacra. Zayn a avut niște conflicte cu Yolanda Hadid, mama iubitei lui, care au escaladat. Lucrurile au ajuns prea departe, iar Gigi Hadid a decis să pună punct. 

Potrivit TMZ, Yolanda Hadid l-a acuzat pe Zayn că ar fi lovit-o în timpul unei altercații. Fostul star One Direction a negat vehement că ar fi ridicat mâna la soacra lui. Ba mai mult, a dat o declarație în acest sens: „Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid. Refuz să dau alte detalii.”, le-a declarat Zayn celor de la TMZ.

Zayn a publicat și un mesaj pe Twitter, din care a dat de înțeles că într-adevăr a avut un conflict cu cineva din familia iubitei lui. Dar nu a menționat că ar fi vorba despre soacră, deși toată lumea a făcut legăturile. Artistul a transmis că nu se va implica în acest scandal și că va avea grijă în continuare să îi ofere fiicei lui educația pe care o merită.

Yolanda Hadid ar fi intervenit prea mult în viața de cuplu a lui Zayn și Gigi Hadid, iar acest lucru nu a fost pe placul lui Zayn. Se pare că soacra venea de multe ori neinvitată în casa lor, chiar și când fiica ei nu era acolo, și își băga nasul prea mult în relația lor. 

Ce crede tatăl lui Gigi Hadid despre relația pe care o are fiica lui cu Leonardo DiCaprio. „Nu cred că... ”
Hepta