Gigi Hadid credea că și-a găsit sufletul pereche. Modelul și fostul membru al trupei One Direction au avut o relație de peste 5 ani, dar lucrurile nu au mai mers la fel de bine între ei. Modelul și Zayn au împreună și o fetiță pe care o vor crește la comun, chiar dacă s-au despărțit. Înainte de a-l întâlni pe tatăl fetiței sale, Gigi Hadid a bifat câteva relații, toate cu nume celebre.

Situația dintre Gigi Hadid și Zayn Malik nu prea mai era roz de ceva timp, iar acum se pare că toate tensiunile au culminat cu despărțirea. De data asta, de vină nu au fost doar ei, ci și mama modelului, Yolanda. Aceasta s-a simțit atacată de una dintre postările lui Zayn de Twitter și a mers la poliție pentru a depune plângere. ”Un loc unde intimitatea familiei nu este respectată nu are cum să funcționeze. Ar trebui să ni se respecte mereu viața privată”, a scris Zayn cu referire la Yolanda care și-a făcut un obicei din a-i vizita pentru a o vedea pe Khai. 

Busteeed! Gigi Hadid are un cont secundar de Instagram. I-ai dat follow?

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă să se despartă, mai ales că acum câteva luni în social media se vehicula că Zayn a cerut-o de soție pe Gigi. Zayn Malik a lansat albumul ”Nobody is listening”, iar fanii vigilenți au început imediat să decodeze versurile pieselor. Una dintre piesele care au ridicat semne de întrebare este ”When Love’s Around”. La un moment dat, Zayn cântă: ”But I need you in my life/ Yeah, you could be my wifе for real” ( Am nevoie de tine în viața mea/ Ai putea fi soția mea). 

Până ne vor lămuri dacă mai există sau nu cale de împăcare, putem trece la alte lucruri mult mai concrete. Cum ar fi foștii iubiți ai modelului. Here we go!

1. Patrick Uretz (iunie 2011 - decembrie 2011)

2. Cody Simpson (iunie 2013 - aprilie 2015)

3. Lewis Hamilton (mai 2015)

4. Joe Jonas (iunie 2015 - noiembrie 2015)

5. Tyler Cameron (august 2019 - octombrie 2019)

6. Zayn Malik (din noiembrie 2015 - octombrie 2021)