Shakira este una dintre cele mai iubite artiste din lume. Diva latino este prezentă de ani buni pe marile scene ale lumii, iar conexiunea cu fanii este cea mai importantă pentru ea. Anul acesta, mai mult ca niciodată, muzica ei a atins milioane de corzi sensibile. Zilnic primește aprecieri din partea celor care îi duc piesele pe care mai bune poziții în topuri.

În ultima perioadă, toată lumea vorbește despre Shakira și este ușor să înțelegem și de ce. Artista a început o nouă etapă muzicală, iar piesele ei sunt mai dure ca niciodată. Evident, sursa ei de inspirație este chiar trădarea fostului iubit. Pique i-a fost infidel și a înșelat-o chiar cu una dintre angajatele lui, Clara Chia. În timp ce fotbalistul pare că planifică nunta cu aleasa inimii lui, Shak adună banii generați de piesele ei.

Se spune că muzica este limbajul pe care îl înțelege toată lumea, dar Shakira nu s-a rezumat doar la asta. De-a lungul timpului, diva s-a perfecționat și a vrut să știe să vorbească cât mai multe limbi străine. Vedeta nu a făcut asta la nivel începător, doar pentru a exprima câteva cuvinte într-o limbă străină. Shakira stăpânește la perfecție 6 limbi străine și, de fiecare dată, s-a adaptat în funcție de țara în care a cântat.

Astfel, artista știe spaniolă, catalana, portugheză, engleză, italiană și franceză. A demonstrat că nu are nicio problemă în a se exprima în aceste limbi, iar interviurile pe care le-a dat de-a lungul timpului sunt cea mai bună dovadă.

Milioane de fani empatizează cu Shakira

Anul acesta, mai mult ca niciodată, artista s-a convins că are cei mai tari fani din lume. Piesa ei în colaborare cu Bizarrap pare că a fost ingredientul perfect de care aveau nevoie fanii. Milioane de admiratori au creat front comun pentru Shakira și o susțin necondiționat în acest carusel cu Pique.

Comunitatea Shakirei nu doar că generează milioane de vizualizări, zilnic, la piese, ci au dus totul la un alt nivel. Melodiile ei au fost transformate inclusiv în care alegorice în cadrul unui festival. Zeci de demonstrații au loc zilnic, în care fanii se costumează precum artista și defilează pe stradă. Asta nu poate decât să o bucure pe vedetă și să realizeze cât de puternice sunt vocea și mesajul ei.

@hugogloss

As mulheres não choram, as mulheres faturam! ♥️ #shakira #fyp #foryou #fypシ #viral #carnaval #trending ♬ som original – hugogloss