În urmă cu câteva zile, Dua Lipa și Donatella Versace anunțau parteneriatul verii. Imaginația artistei și tehnica de execuție a Donatellei au dat naștere uneia dintre cele mai așteptate colecții de vară din acest an. Lansarea oficială a avut loc aseară, iar pe lângă defilarea uimitoare, Dua și Versace au prezentat și imaginile oficiale.

Fără doar și poate, Donatella Versace știe cum să atragă succesul de partea ei. Atunci când vrea ca o colecție să se adreseze unui public mai larg, scoate așii din mânecă. Moștenitoarea imperiului Versace este cunoscută pentru asocierile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, cu diverși artiști. După ce Maluma a fost reprezentantul unei colecții de ochelari de soare, a venit timpul ca Dua Lipa să dea startul verii.

Colecția celor două se numește „La Vacanza” și se bazează, în mare parte, pe ideile artistei. Încă din toamna anului trecut, Dua a început să schițeze câteva desene, dar nu au fost complete. Cu ajutorul Donatellei, au ajuns la un numitor comun, iar rezultatul a fost prezentat publicului chiar aseară, în timpul defilării oficiale.

@opulentstylings

Introducing ‘La Vacanza’ a collection designed by #versace and #dualipa 🦋 What do you think? #fyp #foryou #runway #model #fashion ♬ Boy is mine – Beatsbyjblack

Dua Lipa a dat lovitura pe toate planurile anul acesta

Dua Lipa i-a lăsat pe toți cu gura căscată nu doar datorită defilării, ci și campaniei întregi. Imaginile cu artista în care își promovează creațiile sunt imitoare și, ce credeți?! S-au realizat în Europa, mai exact, în Ibiza. Dua, Donatella și întregul staff au ales ca locație unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Ibiza, acolo unde poți ajunge și tu.

Este vorba despre Paradiso Ibiza, un hotel uimitor care te poartă într-o adevărată poveste. Nuanțele de roz și arhitectura camerelor te fac să te simți ca Barbie în lumea păpușilor. Aici, o singură noapte de cazare costă 413 euro. De precizat că aici au voie doar adulții.