Cardi B și Bad Bunny sunt prieteni buni. Cei doi și-au unit talentul în urmă cu patru ani și au lansat o piesă care se poate lăuda cu peste 1 miliard de vizualizări. Și pentru că au rămas în relații bune, Bad Bunny le-a pregătit fanilor o surpriză.

Cardi B este scumpă la vedere, iar fanii ei știu asta. Totuși, se pare că Bad Bunny are alte relații și, drept dovadă a reușit să o aducă pe rapperiță pe scenă. La cel mai recent concert, artistul a cântat alături de Cardi B, iar publicul a fost în delir. Și rapperița s-a simțit foarte bine și a vrut să le transmită asta celor care au fost prezenți acolo.

Cardi B a fost impresionată de interacțiunea cu fanii și a postat mesaj pe Twitter. „Am fost recent pe stadion la Super Bowl. A fost mai multă lume la Bad Bunny decât la la Super Bowl”.

A fost sau nu Cardi B înșelată de Offset?!

Cu toții știm cât de ușor pornesc trend-urile pe Twitter. Este și cazul curentului care îl pune la zid pe Offset pentru infidelitate. Postarea a apărut de nicăieri și, colac peste pupăză, a ajuns la artistă. Rapperița nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a sări la atac.

Fanii știu că cei doi au fost la un pas de divorț, dar acum lucrurile funcționează foarte bine între cei doi. Ba chiar au devenit părinți pentru a doua oară. Tocmai pentru că relația ei este mai stabilă ca niciodată, rapperița a simțit nevoia să îi pună la punct pe răutăcioși.

Cardi B a comparat concertul lui Bad Bunny cu Super Bowl. „Oricum, e mai multă lume aici!”
Profimedia