Sophie Turner este una dintre cele mai norocoase femei din lume. Reciproca i se aplică și soțului ei, Joe Jonas. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul internațional. Nu este de mirare că au milioane de fani, mai ales că povestea lor de dragoste a început ca o dragoste la prima vedere.

Sophie Turner este una dintre cele mai apreciate actrițe de peste Ocean. Rolul din „Game of Thrones” i-a schimbat radical viața. Nu doar pe cea profesională, ci și pe cea personală. Actrița l-a cunoscut pe actualul ei soț într-un mod inedit și nu se ferește să recunoască că a fost dragoste la prima vedere.

„Mi-am dat seama încă de prima dată de când l-am văzut. Îmi amintesc că a plecat din apartamentul meu. Nu a venit la mine, țin să precizez asta. Am ieșit cu un grup de prieteni și am stat destul de mult într-un bar. Apoi, au venit cu toții la mine în apartament și am continuat distracția. Atunci când a plecat, a început să plâng și i-am spus fratelui meu: „Îl iubesc atât de mult pe bărbatul acesta!”

Joe și Sophie sunt un cuplu destul de discret și nu petrec prea mult timp în lumina reflectoarelor. Ultima dată când au apărut în formula de familie în public a fost la evenimentul de acordare a unei stele pe Walk of Fame trupei Jonas Brothers.

@fallontonight

#SophieTurner knew she was going to marry #JoeJonas the first time she met him. #FallonTonight ♬ original sound – FallonTonight

Sophie Turner își protejează copiii de lumea mondenă

Sophie Turner și Joe Jonas sunt extrem de protectivi și cu cei doi copii ai lor. Deși au trecut mai bine de doi ani de când Willa a venit pe lume, fanii nu au văzut nici până acum cum arată. Între timp, cuplul a primit în viața lor și pe cel de-al doilea copil. Sarcina a fost una secretă și la fel este și chipul fetiței.

„Despre asta este viața, despre a da naștere unei noi generații. Este un lucru minunat să îmi văd fiica cum crește pe zi ce trece. Suntem foarte încântați că ne vom extinde familia. Este cea mai mare binecuvântare”, a spus Sophie Turner în urmă cu ceva timp.